Momcycle: Η Νίκη Λαλιώτη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη έκαναν online επιχείρηση με τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα καρότσια του παιδιού σου που δεν θες άλλο

Αμέτρητοι άνθρωποι κάνουν αμέτρητες σκέψεις κάθε στιγμή. Κάποιες παραμένουν σκέψεις και χάνονται στην ανυπαρξία τους. Άλλες γίνονται πράξη. Πράξεις καλές, κακές, χρήσιμες, σπουδαίες ή άνευ λόγου και ουσίας. Ορισμένες μετουσιώνονται σε μεγάλες ιδέες και άλλες σε επιχειρηματικά projects που γνωρίζουν την πλήρη αποτυχία ή την απόλυτη αναγνώριση και κάπως έτσι ξεχωρίζουν. Είναι αυτές που ανήκουν σε εκείνους και εκείνες που τις τόλμησαν, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι, μείναμε στην ανείπωτη θεωρία κάνοντας χώρο για τους πιο αποφασισμένους από εμάς.

Κι αυτός είναι ο πρόλογος που αξίζει για αυτές

τις 2 γυναίκες, τη Νίκη Λαλιώτη και την Ιλεάνα Ισμυρίδη που έφτιαξαν το momcycle.gr, ένα marketplace όπου οι γονείς πουλάνε και αγοράζουν, βασισμένο σε μία ιδέα που αποκλείεται να μην έχεις σκεφτεί αν έχεις παιδί, το κεφάλι σου «κόβει» επιχειρηματικά και θες να προστατέψεις και το περιβάλλον για το καλό όλων μας, καθώς είναι ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που βασίζεται στην κυκλική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα