Manolo Blahnik x Birkenstock: Τα αγαπημένα σανδάλια λαμβάνουν το πιο luxurious makeover. Αξίζουν τα χρήματα;

Το ότι η πανδημία μας άφησε κουσούρια, νομίζω είναι δεδομένο. Δεν μπορούμε να βγούμε έξω, χωρίς το άγχος ή χωρίς έστω να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι κάτι μπορεί να κολλήσουμε. Δεν μπορείς να αφεθείς πλήρως, δεν μπορείς να είσαι εκατό τοις εκατό, ο παλιός σου εαυτός.

Αυτό φυσικά, έχει άμεσο αντίκτυπο και στη μόδα και το στιλ μας. Σε διαφορετικό πλαίσιο σαφώς, αλλά η επιρροή έχει γίνει. Και σου εξηγώ ακριβώς τι εννοώ. Ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε τη μόδα μέχρι και δυο χρόνια πριν, έχει αλλάξει από το

πώς την βλέπουμε τώρα. Το γεγονός ότι για δυο χρόνια, ζούσαμε «μέσα» στις φόρμες μας, το ότι βασιστήκαμε αρκετά στα classics της γκαρνταρόμπας για τις εμφανίσεις μας, μας έκανε να δούμε το στιλ μας αλλιώς. Τώρα όμως, δυο χρόνια μετά, που έχουμε επιστρέψει, υπό μια έννοια, στην παλιά μας κανονικότητα, ο κόσμος έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα: σε αυτούς που με τις εμφανίσεις τους συνεχίζουν να ενδίδουν στην άνεση που προσφέρουν τα loungewear ρούχα που φορούσαμε επί lockdown και σε αυτούς, που τους έχει λείψει το glam. Ε, λοιπόν, η συλλογή Manolo Blahnik x Birkenstock είναι τα παπούτσια που συνδυάζουν και τα δυο. Η μόνη μου απορία εδώ, είναι μια: υπάρχει λόγος; Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Manolo Blahnik, Birkenstock, Αξίζουν,Manolo Blahnik, Birkenstock, axizoun