Julia Quinn: Η συγγραφέας του Bridgerton που είδες στο Netflix έχει πεινάσει πολύ στην Ελλάδα. «Έτρωγα πού και πού κανένα σουβλάκι»

Η Julia Quinn γεννήθηκε ως Julie Cotler. Μεγάλωσε στη Νέα Αγγλία και σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Χάρβαρντ. Κατόπιν θα πήγαινε στο Γέιλ για να τελειώσει Ιατρική αλλά τελικά την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη, τα ρομαντικά βιβλία με πρωταγωνίστριες δυναμικές και αστείες γυναίκες, όπως εκείνες δημιούργησε για το Bridgerton. Η Quinn είναι η Νο1 συγγραφέας παγκοσμίως με συνεχόμενη πρωτιά στις λίστες των New York Times best seller list. Λατρεύει να καταρρίπτει τον μύθο ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν διαβάζουν (ή δεν γράφουν) ρομαντικά μυθιστορήματα. Μάλιστα, το 2001 τον κατέρριψε εντυπωσιακά με την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», απ’ όπου αποχώρησε με 79.000 δολάρια σε τζάκποτ.

 Το πρώτο βιβλίο της δικής της σάγκα «Οικογένεια Bridgerton» (εκδ. Elxis) με τίτλο «Ο Δούκας κι Εκείνη» έχει χαράξει τη δική του συγκλονιστικά επιτυχημένη πορεία, χάρη στη Shonda Rhimes, η οποία το επέλεξε για να το κάνει την πιο συμπεριληπτική και colour-conscious τηλεοπτικη σειρά του Netflix και μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία της πλατφόρμας. Η Julia Quinn δεν μπορεί καν να περιγράψει πόσο αγαπά αυτή τη σειρά.  Κι όπως μάς είπε, με το χέρι στην καρδιά δεν θα άλλαζε τίποτα από τη σύλληψη της Rhimes.

Η σειρά πήρε πράσινο φως για τον 2ο κύκλο της στο Netflix αλλά μέχρι να έρθει στις οθόνες μας, μιλάμε με τη συγγραφέα του Bridgerton για τις μέρες της απόλυτης καταξίωσης αλλά και για τότε που είχε έρθει στην Ελλάδα σαν νεαρή ταξιδιωτική συντάκτρια με ασφυκτικά σφιχτό budget.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ladylike