Di Petsa: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που παρουσίασε τη νέα συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, τιμά όλους τους σωματότυπους

13:55 4/3/2021 - Πηγή: Ladylike

Πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνο για να καθιερωθείς επαγγελματικά, σε έναν οποιονδήποτε τομέα. Πόσο μάλλον στον χώρο της μόδας που τα πράγματα είναι πολύ πιο exclusive. Πρέπει να γνωρίζεις τους σωστούς ανθρώπους και καμιά φορά να βάζεις το όραμά σου «στην άκρη», για να γίνεις πιο εύκολα αποδεκτός από μια βιομηχανία που θέλει πάνω απ’ όλα, να πουλήσει. Η δημιουργικότητα, λοιπόν, μπορεί καμιά φορά να μπει στον «πάγο», ειδικά όσον αφορά τους σχεδιαστές μόδας.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, την έκπληξή μου, όταν διαβάζεις για μια νέα,

ανερχόμενη και δη Ελληνίδα σχεδιάστρια που μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από μια λαοθάλασσα αναγνωρισμένων και ανεξάρτητων designers. Η Ελληνίδα Dimitra Petsa aka Di Petsa, έχει κάνει τον διεθνή τύπο να κάνει ολόκληρα αφιερώματα για τη δουλειά της, και celebrities, όπως τη Gigi Hadid, FKA Twigs, Kylie Jenner κ.ά., να φορούν τα ρούχα της. Και όλα αυτά τα κάνει, ενώ παραμένει πιστή στις αναφορές της, τα βιώματά της (που έχουν κάνει το brand της να γιορτάζει όλους τους σωματότυπους) και την αισθητική της. Μια που έχει κάτι το φρέσκο, το αγνό και που σου δημιουργεί μόνο καλά συναισθήματα.

Keywords
Αναζητήσεις
δημητρα πετσα παρισι
Τυχαία Θέματα