Βράβεια Emmy 2019: H Michelle Williams έκανε την καλύτερη πολιτική δήλωση

13:32 23/9/2019 - Πηγή: InStyle

Αν συγκρίνει κάνεις τις προηγούμενες διοργανώσεις των βραβείων Emmy με τις φετινές, αυτό που θα αντιληφθεί είναι πως φέτος οι λαμπεροί stars του Hollywood, δεν θέλησαν να κάνουν κάποια πολιτική τοποθέτηση στις ομιλίες τους.

Η Michelle Williams, όμως, η όποια κατάφερε να κερδίσει το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά/τηλεταινία για τη συμμετοχή της στη

σειρά Fosse/Verdon, θέλησε την ώρα που σηκώθηκε στη σκηνή να χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να μιλήσει τόσο για τις διακρίσεις γενικότερα αλλά και αυτές που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στο Hollywood.

Η Williams ευχαρίστησε το τηλεοπτικό δίκτυο Fx και τα Fx 21 TV Studios που σεβάστηκαν τις απόψεις της καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, που άκουσαν τις επιθυμίες της, δίνοντας της τη δυνατότητα να κάνει ακόμα περισσότερα μαθήματα φωνητικής και χώρου, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει σχετικά με την αμοιβή της η οποία ήταν ίδια αυτή του συμπρωταγωνιστή της, Sam Rockwell.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Όταν ζήτησα να κάνω περισσότερα μαθήματα χορού, άκουσα «ναι», όταν ζήτησα να κάνω περισσότερα μαθήματα φωνητικής, άκουσα «ναι». Όλα αυτά απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, και κοστίζουν περισσότερα χρήματα αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα πως αφεντικά μου, γνώριζαν καλύτερα από μένα», είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την επόμενη φόρα που μια γυναίκα, και κυρίως μια γυναίκα διαφορετικού χρώματος η οποία αγωνίζεται για να βγάλει 52 cents του δολαρίου, σε σύγκριση με έναν αντίστοιχα, λευκό άντρα, σας πει τι χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά της, ακούστε την, πιστέψτε την».

Keywords
Τυχαία Θέματα