Βιώσιμη Μόδα: Βρήκαμε τις 5 «πράσινες» τσάντες που δεν αποχωρίζονται οι celebrities

20:20 10/7/2023 - Πηγή: InStyle

…και με τον όρο «πράσινες» δεν αναφερόμαστε φυσικά στην απόχρωση, αλλά στη βιωσιμότητα και στις φυσικές πρώτες ύλες από τις οποίες είναι φτιαγμένες οι πιο αγαπημένες τσάντες των celebrities.

Τι συμβαίνει όταν η ηθική συναντά τη μόδα;

Θα σας απαντήσουμε εμείς- δημιουργούνται οι πιο hot τάσεις στις οποίες δεν αντιστέκονται ούτε οι γαλαζοαίματες. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες διασημότητες επιλέγουν να επενδύσουν σε μία eco-friendly τσάντα, η οποία και το απαραίτητο στιλ διαθέτει, αλλά… και

την πράσινη πιστοποίηση! Επώνυμα brands όπως Bottega Veneta, Gabliela Hearst, Stella McCartney αλλά και πιο μικρά που προσφέρουν εξίσου κομψές επιλογές όπως το βρετανικό DeMellier, αγαπημένο της πριγκίπισσας της Ουαλίας μας κάνουν να αναθεωρήσουμε την άποψή μας περί βιώσιμης μόδας. Μήπως τελικά να διδάξουμε στιλ, κάνοντας καλό στον πλανήτη;

DeMellier

Σίγουρα, θα έχετε πετύχει κι εσείς σε κάποια από τις χιλιάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν online την πριγκίπισσα της Ουαλίας με την Nano Montreal τσάντα του βρετανικού brand DeMellier στο χέρι. Η Kate Middleton λοιπόν δηλώνει θαυμάστρια του συγκεκριμένου και πολύ καλά κάνει, αφού όλες οι τσάντες της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ισπανία με πιστοποιημένο δέρμα LWG. Πριγκίπισσα με συνείδηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @royally_yourz

DeMellier Nano Leather Montreal Top-Handle Τσάντα10 επώνυμες τσάντες που έγραψαν ιστορία και κρατιούνται ακόμα!Stella McCartney

Η Stella McCartney, η οποία εδώ και καιρό αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων, είναι γνωστή μεταξύ άλλων και για τις vegan τσάντες της. Ένα από τα σχέδια που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει μετατραπεί σε must-have είναι το Frayme, το οποίο έχουμε δει να κρατά και η Taylor Swift αλλά και η Amal Clooney. Οι Stella McCartney τσάντες κυκλοφορούν σε limited edition και παράγονται από εναλλακτικά δέρματα που προέρχονται από την επεξεργασία των μανιταριών Mylo και Mirum!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη СТИЛИСТ НАТАЛЬЯ ТОКАРЬ (@strategyofstyle)

Stella McCartney Small Frayme Τσάντα ΏμουChloé

Katie Holmes, Sienna Miller και Gigi Hadid είναι μερικές μόνο celebrities που συγκαταλέγονται στις θαυμάστριες των τσαντών Chloé, οι οποίες εκτός από μίνιμαλ αισθητική διαθέτουν και «πράσινη» συνείδηση. Συγκεκριμένα, όλες τους είναι κατασκευασμένες από πιστοποιημένο δέρμα LWG, το οποίο πρέπει να πληροί συγκεκριμένα περιβαλλοντικά και κοινωνικά πρότυπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIGI HADID (@gigihadidnew_)

Chloé Penelope Small Top-Handle ΤσάνταEverlane

Η εταιρεία Everlane με έδρα την Καλιφόρνια είναι γνωστή για τα βιώσιμα βασικά της προϊόντα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η τσάντα της έχει φορεθεί τόσο από τη Meghan Markle όσο και από τη Angelina Jolie. Και μιλάμε για μια oversized κλασική tote τσάντα που ταιριάζει με τα πάντα και δείχνει πάντα στιλάτη χωρίς να ξεφεύγει στην τιμή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Markle (@marklemeganoffical)

Everlane The Luxe Medium Italian Leather ToteGabriela Hearst

Η τσάντα Nina της Gabriela Hearst απέκτησε γρήγορα τεράστια αναγνώριση, με διάσημες προσωπικότητες όπως η Meghan Markle, η Anne Hathaway και η SJP να την κρατούν σε πολλές από τις εμφανίσεις τους. Το συγκεκριμένο σχέδιο που κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα, παράγεται πάντα σε περιορισμένη ποσότητα, προκειμένου να αφήσει μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον πλανήτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Jessica Parker (@sarahjessica_parker_chic)

Gabriela Hearst Nina Bag Stripes
Carrie’s Closet: Αυτές οι 4 τσάντες της πρωταγωνίστριας του Sex & the City αποδείχτηκαν επένδυση

Keywords
Τυχαία Θέματα