Βερμούδα: 6 styling tips για να τη συνδυάσετε όπως τα Scandi girls

14:52 18/8/2022 - Πηγή: InStyle

Ακόμα να ξεπεράσουμε το σκανδιναβικό στιλ και τις fashion εικόνες που μας πρόσφερε το street style της δανέζικης πρωτεύουσας, γι’ αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
Η βερμούδα λοιπόν, είχε την τιμητική της στους δρόμους της Κοπεγχάγης και φορέθηκε με τρόπους πέρα από κάθε φαντασία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες

μας. Σε μίνιμαλ σύνολα ή συνδυασμένη με πιο extravagant αξεσουάρ, τα outfits που είδαμε μας έκαναν να τη λατρέψουμε και… να τη δούμε αλλιώς!

Credit: Claire Guillon/Instagram

Colorblocking, baby: ενδιαφέρουσα και η μίνιμαλ αισθητική, αλλά τίποτα δεν «χτυπάει» περισσότερο στο μάτι, όσο ένα σύνολο γεμάτο χρώματα. Παίξτε είτε στην παστέλ παλέτα, είτε στις έντονες αποχρώσεις και αποθεώστε τη βερμούδα όπως της αξίζει. Με χρώμα και δυναμισμό!

Credit: Grece Ghanem/Instagram

Mix&match στις εποχές: για mix&match στα prints έχουμε ακούσει, για mix&match στα στιλ και πάλι ναι, αλλά mix&match στις εποχές πρώτη φορά βλέπουμε. Και είναι λογικό αφού ο καιρός της Κοπεγχάγης επιτρέπει άνετα το παιχνίδι με τις υφές. Δερμάτινα με ελαφριά knit, σατέν με βινύλ και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας, όλα ταιριάζουν και όλα αναδεικνύουν με τρόπο μοναδικό τη βερμούδα. Αρκεί να έχετε φαντασία.

Credit: Claire Guillon/Instagram

Lace it up: όσον αφορά τα παπούτσια, ένα καινούργιο trend από τους δρόμους της Κοπεγχάγης ήταν αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον. Γιατί, η loose denim βερμούδα ήρθε και κούμπωσε τέλεια με τα ψηλοτάκουνα σανδάλια που έδεναν εντυπωσιακά, φτάνοντας μέχρι και το γόνατο. Υπερβολικά cool, έχουμε να πούμε.

Credit: Emili Sindlev/Instagram

90s vibes με μια δόση athleisure: η αθλητική βερμούδα αποτελεί κι αυτή μια τάση, την οποία θα δούμε πολύ φέτος. Μπορείτε να παίξετε με τις αντιθέσεις και να τη συνδυάσετε με βραδινά κομμάτια και ψηλοτάκουνα παπούτσια ή να διατηρήσετε την athleisure αισθητική και να την τονίσετε με sneakers και casual tops. Και τα δύο, μας αρέσουν!

Credit: Bella Hadid outfits/Instagram

Do it like Bella: και μπορεί η συγκεκριμένη εμφάνιση να μην είναι βγαλμένη από τους δρόμους της Σκανδιναβίας, ωστόσο ο συνδυασμός που έκανε το διάσημο μοντέλο θα μπορούσε άνετα να ανήκει εκεί. Φορώντας απλά μια χαμηλόμεση βερμούδα, statement μπότες και ένα basic top, η Bella έδωσε άλλη πνοή στο casual chic, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Credit: Anouk Yve/Instagram

Keep it clean: και αποθεώστε το μινιμαλισμό, κάνοντας focus στη βερμούδα και παίζοντας στη neutral παλέτα. Γιατί, οι κομψές γραμμές και τα καθαρά looks θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Τα Scandi girls ξέρουν να παίζουν τη μόδα στα δάχτυλα και αποδεικνύουν πως φέτος, η βερμούδα θα είναι must. Μήπως λοιπόν, να τη βάλουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα