Βασίλισσα Ελισάβετ: Το φοβερό δώρο στην έμπιστή της που κάνει τον Κάρολο να τρέμει

20:08 29/5/2023 - Πηγή: InStyle

Πριν από τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε ένα εκπληκτικό δώρο στη μοδίστρα και στενότερη φίλη της, Angela Kelly.

Η Kelly ήταν αυτή που το αποκάλυψε στους φίλους της, όπως έγραψε η Daily Express την Κυριακή 28 Μαΐου.

Το δώρο αυτό φέρεται να προκάλεσε πονοκέφαλο στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος λέγεται ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εμποδίσει την έμπιστη της μητέρας του να το χρησιμοποιήσει.

Η

αείμνηστη βασίλισσα είχε δώσει στην Angela Kelly την άδεια να εκδώσει τρία βιβλία για τη ζωή της μαζί της. Και η συμφωνία αυτή λέγεται ότι έγινε εγγράφως, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η Kelly έχει το πλεονέκτημα έναντι του βασιλιά Καρόλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Ο τελευταίος λέγεται ότι δεν χάρηκε και τόσο με το τελευταίο βιβλίο της συγγραφέως, “The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe“, που εκδόθηκε το 2019, το οποίο περιέχει πάρα πολλές προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Η ενημερωμένη έκδοσή του το 2021 θα ήταν ακόμη χειρότερη σύμφωνα με τον βασιλιά Κάρολο.

Διότι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την ιδιωτική στιγμή ανάμνησης της βασίλισσας μετά την κηδεία του συζύγου της, Φίλιππου, το 2021. Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, ο Κάρολος Γ’ θεώρησε ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν πολύ προσωπικές και αποφάσισε να βάλει την Angela Kelly να υπογράψει συμφωνία μη δημοσιοποίησης με αντάλλαγμα ένα σπίτι.

Η συμφωνία αυτή, η οποία απαγορεύει στη φίλη της βασίλισσας να χρησιμοποιεί τις λέξεις “παλάτι” και “βασιλιάς”, υποτίθεται ότι θα έβαζε τέλος στις ελπίδες της να εκδώσει άλλο ένα βιβλίο. Όμως, πηγές, που επικαλείται η Mail on Sunday, υποστηρίζουν ότι η γραπτή έγκριση της Ελισάβετ θα μπορούσε να παρακάμψει τη συμφωνία που είχε υπογραφεί με τον Κάρολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

“Είναι σίγουρα ένα τρομερό όπλο στο οπλοστάσιό της να έχει στην κατοχή της μια τέτοια επιστολή από την Ελισάβετ“, δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι η επιστολή “περιέχει τις επιθυμίες της βασίλισσας και κανείς δεν θα ήθελε να τις αγνοήσει.” Σε άρθρο του στην Daily Mail, ο βασιλικός ειδήμων Richard Kay έγραψε: “Ο Κάρολος τρομοκρατήθηκε όταν δόθηκε στην Kelly αυτή η ασυνήθιστη άδεια να γράψει μια σειρά βιβλίων για τη ζωή της με τη βασίλισσα, η οποία διαφημίστηκε ότι προσφέρει μια μοναδική εικόνα της “αληθινής και διαρκούς σύνδεσης” μεταξύ των δύο γυναικών.” Ανέφερε, επίσης, μια πηγή, η οποία περιγράφεται ως φίλη, ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος είναι ακόμη πιο “αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη φήμη και την κληρονομιά του.”

Keywords
Τυχαία Θέματα