Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πραγματικά σκεφτόταν για την Kate Middleton – Οι ειδικοί αποκαλύπτουν

18:07 14/6/2024 - Πηγή: InStyle

Έναν ιδιαίτερο δεσμό μοιράζονταν η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton.

Ειδικοί που μιλούν σε αφιερωματικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτουν ότι η αείιμνηστη βασίλισσα άρχισε να εμπιστεύεται πραγματικά την πριγκίπισσα της Ουαλίας, με τις δυο τους να ανατύσσουν έναν δεσμό “γιαγιάς-εγγονής”.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, είδε τη γιαγιά του συζύγου της ως την “οδηγό” της

όταν εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Kate & The Queen: A Special Relationship που προβάλλεται στο Channel 5 το Σάββατο, ο αρχισυντάκτης της Daily Mail Richard Kay εξήγησε πώς η βασίλισσα και η Kate απέκτησαν αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό.

“Η βασίλισσα άρχισε να εμπιστεύεται την Kate. Δεν νομίζω ότι εμπιστεύτηκε πραγματικά κανέναν με την πρώτη εντύπωση, όλοι δίνουμε το ίδιο show, το show είναι για την υποστήριξη της βασίλισσας. Αλλά με την Kate και τη βασίλισσα η σχέση αυτή έγινε βαθύτερη, υπήρχε μια πραγματική γιαγιαδίστικη αγάπη μεταξύ των δύο”.

Η Ingrid Seward, βασιλική εμπειρογνώμονας και εκδότρια του περιοδικού Majesty, επανέλαβε τα σχόλιά του, προσθέτοντας: “Νομίζω ότι η βασίλισσα είδε τη δύναμή της και είδε ότι είναι ένα άτομο που νοιάζεται και είχε αυτή την εκπληκτική σχέση με το καθήκον.

Νομίζω ότι η Kate θα εκτιμούσε πραγματικά την ευγένεια και την προσοχή που της έδωσε η βασίλισσα, και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο απασχολημένη είναι η βασίλισσα. Έβαλε χρόνο στην άκρη για να κάνει την Kate να νιώσει ότι την εκτιμούν”.

Η Kate πιστεύεται ότι δημιούργησε ισχυρότερο δεσμό με την αείμνηστη μονάρχη μετά τη γέννηση των τριών παιδιών της – του πρίγκιπα George, 10 ετών, της πριγκίπισσας Charlotte, 9 ετών και του πρίγκιπα Louis, 6 ετών – και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να εμπλέξει την Ελισάβετ στη ζωή των παιδιών.

Kate Middleton and Queen Elizabeth Given Sweet Tributes by King Charles in Kenya https://t.co/SQ0Wr8bmH6 pic.twitter.com/UUqy4UqEaL

— The Messenger Entertainment (@MessengerEnt) November 1, 2023

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ “Queen at 90” το 2016, η Kate είχε δηλώσει: “Είναι πολύ ιδιαίτερο να έχουμε ένα νέο κοριτσάκι στην οικογένεια. Είμαστε πολύ τυχεροί που ο George απέκτησε μια μικρή αδελφή. Η βασίλισσα, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη που ήταν κοριτσάκι και νομίζω ότι μόλις επιστρέψαμε εδώ στο Κένσινγκτον ήταν μία από τις πρώτες επισκέψεις μας. Νομίζω ότι της αρέσει πολύ η Charlotte, παρακολουθεί πάντα τι κάνει. Ο George είναι μόλις δυόμισι ετών και την αποκαλεί gan-gan. Πάντα αφήνει ένα μικρό δώρο ή κάτι άλλο στο δωμάτιό τους όταν πηγαίνουμε και μένουμε και αυτό δείχνει, νομίζω, την αγάπη της για την οικογένειά της”.

Η βασίλισσα λέγεται επίσης ότι ήταν o καθοδηγητής για την Kate μετά τον γάμο της και την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια. “Η βασίλισσα γνώριζε πολύ καλά πόσο τρομακτικό ήταν για έναν ξένο να ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια, οπότε θα είχαν τις τεχνικές τους για να κάνουν κάποιον να αισθάνεται σαν στο σπίτι του”, πρόσθεσε ο Simon Vigar, βασιλικός ανταποκριτής του Channel 5.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Victoria Murphy πρόσθεσε ότι η Kate περιέγραφε πάντα τη βασίλισσα ως “έναν ευγενικό καθοδηγητή”.

Από την αρχή, η Kate είχε πολύ περισσότερα κοινά από πλευράς προσωπικότητας με την Eλισάβετ. “Έχουν κάτι πάνω τους που έχει αυτή την εσωτερική ψυχραιμία και την ικανότητα να ηγούνται και να προκαλούν σεβασμό”, πρόσθεσε.

Queen Elizabeth’s Priceless Reaction to Kate Middleton and Prince William’s Renovated Kitchen pic.twitter.com/qfPGgMC9DO

People (@people) August 3, 2022

Η India McTaggart, βασιλική ανταποκρίτρια στην Telegrpah, πρόσθεσε: “Η Catherine είπε ότι η βασίλισσα την υποστήριξε πολύ καθώς αναλάμβανε τις πρώτες της υποχρεώσεις χωρίς τον William. Νομίζω ότι την επηρέασε δείχνοντάς της το παράδειγμα’.

Μιλώντας το 2016, η Kate εξήγησε ότι η βασίλισσα δεν ήταν “πιεστική στις απόψεις της”.

Από την αρχή, η Kate είχε πολύ περισσότερα κοινά από πλευράς προσωπικότητας με την Eλισάβετ.

“Έχουν κάτι πάνω τους που έχει αυτή την εσωτερική ψυχραιμία και την ικανότητα να ηγούνται και να προκαλούν σεβασμό”, πρόσθεσε.

Η India McTaggart, βασιλική ανταποκρίτρια στην Telegrpah, πρόσθεσε: “Η Catherine είπε ότι η βασίλισσα την υποστήριξε πολύ καθώς αναλάμβανε τις πρώτες της υποχρεώσεις χωρίς τον William. Νομίζω ότι την επηρέασε δείχνοντάς της το παράδειγμα’.

Μιλώντας το 2016, η Kate εξήγησε ότι η βασίλισσα δεν ήταν “πιεστική στις απόψεις της”.

“Η πιο αξιομνημόνευτη δέσμευση για μένα υποθέτω ότι ήταν μια εκτός έδρας ημέρα στο Λέστερ και πήγα χωρίς τον William, οπότε ήμουν μάλλον ανήσυχη γι’ αυτό. Νομίζω ότι υπάρχει μια πραγματική τέχνη στις βόλτες, όλοι με πειράζουν στην οικογένεια ότι περνάω πάρα πολύ ώρα συζητώντας, οπότε νομίζω ότι πρέπει να μάθω λίγο ακόμα και να πάρω μερικές ακόμα συμβουλές υποθέτω”

“Ήταν πολύ υποστηρικτική. Το γεγονός ότι αφιέρωσε χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ήμουν ευτυχισμένη και ότι με φρόντιζε για τη συγκεκριμένη περίσταση, η οποία πιθανώς σε όλα όσα κάνει είναι ένα πολύ μικρό στοιχείο, δείχνει πόσο στοργική είναι, πραγματικά.“

Πολλοί παρατηρητές πιστεύουν ότι ο William και η Kate έχουν ως πρότυπο τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 73 χρόνια έως τον θάνατό του τον Απρίλιο του 2021.

Μιλώντας το 2016, η Kate μίλησε για τον ιδιαίτερο δεσμό της με τη βασίλισσα. “Θα περίμενε κανείς πολλή μεγαλοπρέπεια και πολλή φασαρία, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που πραγματικά έχει απήχηση σε μένα είναι η αγάπη της για τα απλά πράγματα’, είπε.

“Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο προσόν. Θυμάμαι να βρίσκομαι στο Σάντρινγκχαμ για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα και ανησυχούσα τι θα έδινα στη βασίλισσα ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Σκεφτόμουν: Θεέ μου, τι να της δώσω; Σκέφτηκα: Θα της φτιάξω κάτι, κάτι που θα μπορούσε να πάει τρομερά στραβά, αλλά αποφάσισα να φτιάξω τη συνταγή της γιαγιάς μου για τσάτνεϊ. Την επόμενη μέρα παρατήρησα ότι ήταν στο τραπέζι. Μια τόσο απλή χειρονομία είχε μεγάλη σημασία για μένα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα