Βασίλισσα Ελισάβετ: “Λάτρευε να πηγαίνουν όλα στραβά, ήταν το αλατοπίπερο της ζωής της”

21:39 15/4/2024 - Πηγή: InStyle

Αποκαλύψεις για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ έκανε βοηθός της, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση με τη μονάρχη που πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022, στα 96 της.

Οπως υποστήριξε η Samantha Cohen, η βασιλισσα Ελισάβετ λάτρευε να πηγαίνουν στραβά τα πράγματα επειδή αυτό έκανε πικάντικη τη ζωή της. Η Cohen υπηρέτησε ως βοηθός και ιδιαιτέρα γραμματέας της βασίλισσας για 17 χρόνια, προτού αποχωρήσει ως εργαζόμενη από τον βασιλικό οίκο το 2019.

Queen

Elizabeth II smiled and joked with Catherine, Duchess of Cambridge and Camilla, Duchess of Cornwall as she swapped a knife for a sword to slice through a cake while visiting the organizers of the Big Lunch during the G7 summit in Cornwall https://t.co/D8kZakYHpL pic.twitter.com/2Sj3i6gi9c

CNN (@CNN) June 15, 2021

Μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα The Herald Sun, η Cohen είπε για τη βασίλισσα: “Δεν είχε εγωισμό, ήταν τόσο άνετη με τον εαυτό της, αλλά της άρεσε όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά. Συγκεκριμένα, το λάτρευε όταν δεν μπορούσαν να κόψουν μια τούτα ή να κάνουν τα αποκαλυπτήρια μία πλάκας”.

Η Cohen είπε ότι οι “καλύτερες στιγμές” ήταν όταν συνόδευσε τη βασίλισσα στις δύο βασιλικές περιοδείες της στη Νότια Αυστραλία και το Κουίνσλαντ το 2002 και το 2011. Η Cohen είχε το παρατσούκλι ” Samantha ο Πάνθηρας” λόγω της ρεαλιστικής της στάσης και ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα της βασιλικής οικογένειας να ανοίξει λογαριασμό στο YouTube όταν της προτάθηκε η ιδέα.

A joke made by Queen Elizabeth caused G7 leaders to break into laughter as they posed for a photo together. ‘Are you supposed to be looking as if you’re enjoying yourself?’ the Queen asked as photographers clicked away https://t.co/JicZmbSbe8 pic.twitter.com/N7zGmyByZT

Aviator Anil Chopra (@Chopsyturvey) June 12, 2021

Η πρώην βοηθός μιλούσε καθημερινά με τη βασίλισσα και για σχεδόν 10 χρόνια είχε τη δική της κρεβατοκάμαρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Το 2018, η Samantha Cohen εργάστηκε ως προσωπική γραμματέας του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ κατόπιν αιτήματος της βασίλισσας. Στο βιβλίο της Valentine Low υποστηρίζεται ότι η Cohen εγκατέλειψε τη θέση της αφού της φέρονταν “σκληρά” και επειδή ήταν σαν να “δούλευε με εφήβους”, αλλά η ίδια δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς αυτούς, σύμφωνα με την Herald Sun. Η ομάδα της Δούκισσας του Σάσεξ αρνήθηκε τον ισχυρισμό περί εκφοβισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα