Βασίλισσα Letizia: Ερωτικό σκάνδαλο στο Παλάτι – Είχε σχέση με τον γαμπρό της πριν αυτός παντρευτεί την αδελφή της;

15:39 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα ερωτικό σκάνδαλο ταλανίζει το Παλάτι της Ισπανίας. Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Letizia υποστήριξε ότι είχε σχέση με τη βασίλισσα πριν παντρευτεί την αδελφή της Telma. Μάλιστα, ανέβασε ανέκδοτη φωτογραφία, ως απόδειξη του ειδυλλίου τους.

Ο 53χρονος Jaime Del Burgo, ο οποίος σήμερα ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνέβαλε στη συγγραφή ενός αποκαλυπτικού βιβλίου για την Ισπανίδα βασίλισσα. Υποστηρίζει ότι οι δυο τους εξακολουθούσαν να έχουν ρομαντική σχέση μετά τον γάμο της Letizia με τον βασιλιά Felipe το 2004.

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έβγαινε με τη Letizia όταν εκείνη γνώρισε τον βασιλιά Felipe. Ανέβασε μια μη χρονολογημένη selfie της βασίλισσας, σε έναν καθρέφτη του μπάνιου σε μια από τις εγκυμοσύνες της ως απόδειξη της σχέσης τους.

Στη selfie, η βασίλισσα είχε φτιάξει τα καστανά μαλλιά της σε μια πλεξούδα και φοράει μια μαύρη πασμίνα. Ο Jaime υποστηρίζει ότι αυτή του ανήκε. Μάλιστα, πρόσθεσε ένα μήνυμα που υποστηρίζει ότι του το είχε στείλει η Ισπανίδα βασίλισσα. Στο μήνυμα έγραφε: “Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω στο πλευρό μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ’ αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου“.

El tuit esborrat de Jaime del Burgo, una declaració d’amor de la reina Letícia o una difamació? #TotEsMou3Cat pic.twitter.com/a24V4cFIRg

— 3Cat (@som3cat) December 4, 2023

Άλλοι χρήστες του X αμφισβήτησαν την εγκυρότητα των ισχυρισμών του Jaime. Άλλωστε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η Letizia του έστειλε τη φωτογραφία ή το συνοδευτικό μήνυμα. Ο επιχειρηματίας έχει έκτοτε διαγράψει τον λογαριασμό του στο X.

Εκπρόσωπος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας δήλωσε στη FEMAIL: “Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο σχετικά με αυτό.“

Η σχέση του Jaime με τη Letizia

Ο Jaime ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Letizia, Telma, από το 2012-2014. Προέβη σε διάφορους ισχυρισμούς σχετικά με τη σχέση του με τη βασίλισσα στο νέο βιβλίο “Letizia & I” του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel.

Μιλώντας στην El Cierre Digitial, ο συγγραφέας είπε ότι η Letizia ήταν η “μεγάλη αγάπη” του Jaime Del Burgo και ότι η σχέση του ζευγαριού μετατράπηκε σε “μεγάλη φιλία” αφού εκείνη έκανε σχέση με τον βασιλιά Felipe.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Jaime – ο οποίος είναι γιος του πρώην πολιτικού Jaime Ignacio del Burgo – σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στη Letizia όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι βγαίνει με τον μελλοντικό βασιλιά.

Ο αρραβώνας τους έγινε το 2003. Η Letizia, που είχε χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο το 1999, ζήτησε από τον Jaime να είναι μάρτυρας στον γάμο τους.

No soy monárquica y rechazo los que están y para lo que están. Dicho lo cual, cualquier hijo de fruta que ejerza violencia contra contra una mujer, sea quien sea. siempre me tendrá enfrente.
Lo de Jaime del Burgo contra Letizia pudiera ser constitutivo de delito. pic.twitter.com/t9gUOlbPAG

— CarmenMeBe (@_Carmen_MeBe) December 4, 2023 Το “σ’ αγαπώ” της Letizia

Ο Jaime υποστηρίζει ότι είχε ρομαντική σχέση με τη Letizia ακόμη και μετά τον γάμο το 2004. Λέει ότι έχει κρατήσει ως αποδείξεις φωτογραφίες, βίντεο και κινητά αλλά και μηνύματα κειμένου. Στο βιβλίο, ο Jaime υποστήριξε ότι η Letizia του ψιθύρισε ότι τον αγαπούσε το 2010. Οι δυο τους ήταν ξαπλωμένοι σε μια αιώρα δίπλα σε μια πισίνα στο σπίτι της.

Ο συγγραφέας έγραψε: “Ξαπλωμένοι στην ίδια αιώρα, κάτω από τη βεράντα της πισίνας, αντικρίζοντας ο ένας τον άλλον, η Letizia μου είπε “σ’ αγαπώ” και εγώ απάντησα “σ’ αγαπώ“.

Στη συνέχεια, ο Jaime υποστηρίζει ότι “έκαναν βήματα προς τα εμπρός με στόχο να είναι ελεύθεροι”. Αναζήτησαν νομικές συμβουλές και είδαν ακίνητα στις ΗΠΑ. Ένας από τους πιο επιζήμιους ισχυρισμούς που φέρεται να διατυπώνει ο Jaime είναι ότι η βασίλισσα Letizia φέρεται να πρότεινε να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2011, ο Jaime λέει ότι η Letizia τερμάτισε απότομα τη σχέση τους όταν του τηλεφώνησε και του είπε: “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε”.

Jaime del Burgo Un tipo enamorado de Letizia que se casa con su hermana Telma y se inventa una babosada que lee todo el mundo para Jaime Peñafiel ?
Pasar del CNI y BárbaraRey a este nivel barriobajero de acoso es prueba del brutal deterioró de la derecha española y DE NADA MÁS pic.twitter.com/HxuaUzVjOE

— Las flores del mal (@Flor_Degas) December 4, 2023

Τον επόμενο χρόνο, παντρεύτηκε τη μικρότερη αδελφή της Letizia, Telma Oritz, η οποία εργαζόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης.

“Όταν [ο Jamie del Burgo] επρόκειτο να παντρευτεί την Telma, ο Felipe είναι αυτός που τον συμβούλευσε σχετικά με τα γαμήλια συμβόλαια και, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν διατηρήσει μια μεγάλη φιλία” όπως έγραψε ο συγγραφέας Jamie Peñafiel:

Το 2012, το ζευγάρι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο του. Ωστόσο, η Telma επέστρεψε στη Βαρκελώνη την ίδια χρονιά πριν ανακοινώσει τον οριστικό χωρισμό τους το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα