Τρεις λόγοι που δεν πετυχαίνει το μανικιούρ όταν το κάνετε μόνες σας στο σπίτι

08:20 10/9/2019 - Πηγή: InStyle

«Γιατί να ξοδέψω χρήματα να μου κάνουν μανικιούρ όταν μπορώ να το κάνω μόνη μου στο σπίτι» είναι μία εύλογη απορία, η οποία φέρει ως απάντηση το εξής: «γιατί το μανικιούρ που κάνετε μόνες σας στο σπίτι δεν είναι ποτέ το ίδιο καλό με το επαγγελματικό».

Γιατί όμως δεν πετυχαίνει εξίσου όταν το κάνετε μόνες σας στο σπίτι; Γιατί σίγουρα κάνετε ένα ή παραπάνω από τα παρακάτω λάθη. Αν τα διορθώσετε, το αποτέλεσμα του DIY μανικιούρ σας θα είναι σχεδόν το ίδιο καλό με αυτό που σας κάνουν στα nail salons.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ15 nail art
σχέδια που θα σας βάλουν σε φθινοπωρινό mood

Παραλείπετε τη βάση

Είναι ένα βήμα που παραβλέπουν πολλές για ευκολία και γιατί νομίζουν ότι δεν κάνει διαφορά. Newsflash! Αν ήταν άχρηστο δεν θα υπήρχε. Με το να παραλείπουμε τη βάση: α) δεν βοηθάμε το βερνίκι να στρώσει, β) κινδυνεύουμε να λεκιάσουμε τα νύχια μας και γ) το μανικιούρ μας δεν κρατάει. Αφήστε που η αφαίρεση του βερνικιού γίνεται εφιάλτης. Βάζουμε λοιπόν πάντοτε βάση, ακόμα και την πιο φθηνή της αγοράς και προστατεύουμε τα νύχια μας και τον κόπο μας.

Κόβετε τις παρανυχίδες

Τις παρανυχίδες μας πρέπει πάντα απλά να τις σπρώχνουμε προς τα πίσω. Με το κόψιμο, όχι μόνο κινδυνεύουμε από μολύνσεις αλλά αγριεύουμε τόσο τις παρανυχίδες που εκείνες ξαναφυτρώνουν  διπλάσιες σε μέγεθος. Και τι να κάνετε; Να μουλιάσετε καλά τα χέρια σας, να τους περάσετε λαδάκι και να τις σπρώξετε προς τα πίσω. Αν μάλιστα μουλιάσετε τα δάχτυλά σας πολύ καλά, το ξυλάκι θα απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος των παρανυχίδων.

Ανακινείτε το μπουκάλι

Με το να κουνάτε το μπουκάλι πάνω κάτω δημιουργείτε φυσαλίδες και αυτές οι φυσαλίδες θα μεταφερθούν στο μανικιούρ σας και θα το χαλάσουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ρολάρετε το μπουκάλι μέσα στις παλάμες σας. Με αυτό τον τρόπο και δεν δημιουργείτε φυσαλίδες αλλά ζεσταίνετε και λίγο το βερνίκι για καλύτερη εφαρμογή.

1/9 Βερνίκι YSL La Laque Couture, απόχρωση 21 Taupe Retro 2/9 Βερνίκι OPI, απόχρωση Malaga Wine 3/9 Βερνίκι 60 Seconds Super Shine, Rimmel London, απόχρωση 345 Black Cherries 4/9 Βερνίκι Lancôme, απόχρωση 202 Nuit Et Jour 5/9 Βερνίκι Dolce &Gabbana, απόχρωση 730 Peacock 6/9 Βερνίκι Essie Gel Couture, απόχρωση 370 Model Clicks 7/9 Βερνίκι Erre Due, απόχρωση 293 Dark Matter 8/9 Βερνίκι Max Factor Glossfinity, απόχρωση 110 Red Passion 9/9 Βερνίκι Dior, απόχρωση 494 Junon

Keywords
Τυχαία Θέματα