Το νέο επαγγελματικό βήμα της Sarah Jessica Parker

10:00 3/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η 56χρονη ηθοποιός και fashion designer έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά ‘Sex and the City’. Υποδυόταν την iconic Carrie Bradshaw, η οποία αποτελεί μια φανατική fashionista. Είναι λογικό λοιπόν και η Sarah Jessica Parker να έχει συνδεθεί στο μυαλό όλων μας με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, το πραγματικό πάθος της είναι κάτι αρκετά διαφορετικό και πρόσφατα αποφάσισε να το ακολουθήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η σταρ έχει δημοσιεύσει τα αγαπημένα της βιβλία, προτείνοντάς τα στους θαυμαστές της. Τώρα λοιπόν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο Zando και την ίδρυση του brand, SJP Lit. Μέσω αυτού, θα βρίσκει ιστορίες που τη συγκινούν και βιβλία που πιστεύει ότι θα μιλήσουν στην καρδιά των αναγνωστών. Επιπλέον θα συμπεριλάβει συγγραφείς από όλον τον πλανήτη, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν λάβει την προβολή που τους αρμόζει.

“Ένα ολοκαίνουριο εγχείρημα αφιερωμένο στην έκδοση βιβλίων που θα απαθανατίσει τη σύγχρονη φαντασία. Δεν κρύβω την αφοσίωσή μου στα βιβλία, τον απαραίτητο ρόλο που παίζουν στη ζωή μου και τον απεριόριστο θαυμασμό που έχω για τους συγγραφείς”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αναφορικά με το νέο επαγγελματικό βήμα της.

“Το αυθεντικό πάθος της Sarah Jessica Parker και η αφοσίωσή της στα βιβλία ήταν πάντα πηγή βαθιάς έμπνευσης για εμένα και καθοδήγηση για την αποστολή του Zando. Διαβάζοντας, ανακαλύπτοντας και συζητώντας συναρπαστικές νέες φωνές μαζί της είναι μία από τις σπουδαιότερες απολαύσεις στη ζωή. Η SJ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του DNA του Zando” δήλωσε η Molly Stern, η CEO του εκδοτικού οίκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Keywords
Τυχαία Θέματα