Το μανικιούρ της Emma Stone στις Χρυσές Σφαίρες είναι η νέα μας εμμονή

17:15 9/1/2024 - Πηγή: InStyle
Η τάση του cherry mocha μανικιούρ είναι ακόμα πολύ ισχυρή, χάρη σε καλλονές και style icons, όπως η Emma Stone.

Στην 81α ετήσια τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, ήταν περισσότερο από σαφές ότι ζούμε στον αστερισμό του καρέ, μιας και πολλές celebrities επέλεξαν αυτήν την κουπ σε διάφορες παραλλαγές. Ωστόσο, όταν εστιάσαμε στις λεπτομέρειες, ήταν επίσης φανερό ότι η τάση του

cherry mocha μανικιούρ παραμένει πολύ ισχυρή, χάρη σε καλλονές και style icons, όπως η Emma Stone.

Η Stone, που επίσης είχε ένα μακρύ καρέ, σε μακριά, ρετρό εκδοχή, με γυριστές τις άκρες, επέλεξε ένα από τα πιο hot κόκκινα χρώματα του 2023: το cherry mocha, συνδυασμένο με το απλό, λαμπερό μακιγιάζ της και τη χρυσή Louis Vuitton τουαλέτα της. Η συγκεκριμένη απόχρωση, αγαπημένη των 90s, είναι πολύ πιο σκούρα από την απόχρωση κόκκινου που διάλεξε η Dua Lipa και πιο σοφιστικέ από το βερνίκι της Jennifer Aniston.

Για να αντιγράψετε το cherry mocha μανικιούρ της Stone Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Brush (@nail.betch)

Απομακρύνετε το προηγούμενο βερνίκι νυχιών. Έπειτα, ρίξτε λίγες σταγόνες από ένα λαδάκι θρέψης στα πετσάκια και σπρώξτε τα προς τα πίσω με ένα στικ. Στη συνέχεια, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας.

Έπειτα αφού απομακρύνετε από την επιφάνεια του νυχιού κάθε ίχνος λιπαρότητας, βάλτε το base coat. Περάστε δύο ή τρεις στρώσεις από το cherry mocha βερνίκι σε κάθε νύχι. Τέλος, για λάμψη και διάρκεια στο αποτέλεσμα βάλε το top coat. Έτοιμες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janessa (@janessar.nails)

Για την απόχρωση του cherry mocha μανικιούρ της Stone, επιλέξτε το DND Cherry Mocha Lacquer. Αν και οποιοδήποτε άλλο βαθύ κόκκινο βερνίκι ή στο χρώμα του κρασιού, θα έχει ένα παρόμοιο εφέ.

Δείτε τις παρακάτω top επιλογές μας:OPI, Car Pool Lane

Essie, Bordeaux

Seventeen, Studio Rapid Dry Lasting Color, No118 Mavala, Nail Color Cream 248

Keywords
Τυχαία Θέματα