Το luxury beauty brand που έφτασε στη Γλυφάδα και πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε

18:46 18/1/2024 - Πηγή: InStyle
Το νέο κατάστημα της Γλυφάδας είναι μια ωδή στην πολυτέλεια και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

Αν είστε λάτρεις της ομορφιάς και της περιποίησης θα γίνει το σημείο αναφοράς σας όταν πάτε για ψώνια στη Γλυφάδα. Μιλάμε για το νέο κατάστημα του luxury beauty brand, Alûstre, που ενσαρκώνει την πολυτέλεια και την ξεχωριστή αισθητική συνδυάζοντας τη λάμψη των διαμαντιών (θα δείτε παρακάτω γιατί). Εκεί θα βρείτε μια σειρά προϊόντων

περιποίησης χεριών, βερνίκια νυχιών, αρώματα, αρωματικά κεριά αλλά και προϊόντα μακιγιάζ.

Credit: Alûstre FileΛάμψη από διαμάντια

Τα προϊόντα νυχιών χάρη στη μοναδική τεχνολογία Alûstre DiamondInfused έχουν κορυφαία απόδοση και χρώματα που λάμπουν. Παράλληλα όμως προσφέρουν και την απόλυτη περιποίηση με θρεπτικά συστατικά. Οι vegan και plant based φόρμουλες βασίζονται στις ενεργές ιδιότητες απόδοσης με βάση το διαμάντι. Για την ακρίβεια, οι 45 λαμπερές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών περιέχουν πούδρα διαμαντιού 0,25 καράτια. Μας εντυπωσίασε η έντονη λάμψη που προσφέρουν αλλά και η διάρκεια αντοχής τους (7-10 ημερών). Και το καλύτερο; Ο χρόνο στεγνώματός τους είναι 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα! Τι άλλο θα βρείτε: 2 επιλογές για base coat, 12 διαφορετικά top coat και προϊόντα για την περιποίηση των επωνυχίων.

Credit: Alûstre File

Η δυνατότητα εφαρμογής των βερνικιών στον χώρο του καταστήματος αλλά και η περιποίηση των άκρων με την κρέμα χεριών με εκχύλισμα σκόνης διαμαντιού και υαλουρονικό οξύ, προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση περιποίησης και χαλάρωσης.

Credit: Alûstre FileΤα μοναδικά αρώματα

Μεταφέροντας το χρωματικό φάσμα του διαμαντιού, στη σφαίρα των αρωμάτων, η Alûstre και ο παγκοσμίου φήμης αρωματοποιό Bertrand Duchaufour δημιούργησαν μοναδικές αρωματικές συνθέσεις floral, fresh, woody και oriental, που αλληλοεπιδρούν με την επιδερμίδα.

Credit: Alûstre File

Κάθε καλλυντικό Alûstre στοχεύει στο να φωτίσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ομορφιά του καθένα μας μέσω της ποιότητας των υλικών, του υψηλού σχεδιασμού και της μέγιστης απόδοσης. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο και λάμψτε!

Η απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση μαζί με την υψηλή ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μόνο ένα luxury brand μπορεί να την προσφέρει.

Στο νέο κατάστημα της Γλυφάδας, η ομάδα της Alûstre, θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένη για εσάς.

www.alustre.com | @alustre_official

Αlustre Boutique, Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα