Το καλύτερο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου για απαλή επιδερμίδα

1/6 Braun Silk-expert Pro 5 2/6 Braun Silk-expert Pro 5 3/6 Braun Silk-expert Pro 5 4/6 Braun Silk-épil 9 Flex SES 9100/3D 5/6 Braun Silk-épil 9 Flex SES 9100/3D 6/6 Braun Silk-épil 9 Flex SES 9100/3D

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα

είναι μία ανάσα μακριά μας και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναζητούμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε όμως είναι να γράψουμε και το δικό μας όνομα στη λίστα με τα δώρα που έχουμε να αγοράσουμε.

Εάν θέλεις λοιπόν και εσύ να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και αγαπάς τα beauty gadgets, τότε εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το ιδανικό δώρο για απαλή επιδερμίδα.

Αν θέλεις να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε σπα, από το μπάνιο σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα απαραίτητα high tech beauty gadgets. Επειδή εμείς αγαπάμε τα all in 1 προϊόντα, σου προτείνουμε τη νέα Braun Silk-épil 9 Flex SES 9100/3D, το απόλυτο beauty set για το σώμα και το πρόσωπο με εξαιρετικά ευέλικτη κεφαλή, που χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα -ακριβώς σαν να έχεις επισκεφθεί την αισθητικό σου.

Χάρη στην αντιολισθιτική λαβή της και την αδιάβροχη κατασκευή της μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όσο κάνεις το αφρόλουτρό σου, φτάνοντας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως οι αστράγαλοι και τα γόνατα. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία Micro-Grip διαθέτει μεγάλες, μακριές και βαθιές τσιμπίδες ικανές να αφαιρέσουν με ακρίβεια ακόμα και τις -πολύ εκνευριστικές- κοντές τρίχες που το κερί αδυνατεί να πιάσει. Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία SensoSmart διαθέτει έξυπνο αισθητήρα που καθοδηγεί την τρίχα και διασφαλίζει τη σωστή πίεση κατά την αποτρίχωση.

Κάτι που θα πρέπει επίσης να ξέρεις είναι ότι η ξυριστική κεφαλή μετατρέπει την αποτριχωτική συσκευή σε μία πλήρως λειτουργική ξυριστική μηχανή σώματος για γρήγορα touch ups πριν από… αναπάντεχα χριστουγεννιάτικα ραντεβού!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στη συσκευασία αυτής της multifunctional συσκευής συμπεριλαμβάνεται και βούρτσα βαθιάς απολέπισης σώματος, έτσι ώστε πριν την αποτρίχωση να μπορέσεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου για ένα ακόμα πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς και η συσκευή Face Spa για να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου σου (6 φορές καλύτερα από τον καθαρισμό με το χέρι), απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ.

Τέλος, ένα μικρό tip! Εκμεταλλεύσου το χρόνο που βρίσκεσαι στην μπανιέρα και περιποιήσου την επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας μια ενυδατική μάσκα προσώπου. Διάλεξε ανάμεσα σε sheet masks, peel-off masks, και κρεμώδεις φόρμουλες και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Αφού ξεπλύνεις τη μάσκα, «κλείδωσε» την υγρασία εφαρμόζοντας μια πλούσια ενυδατική κρέμα χρησιμοποιώντας την ειδική βούρτσα εφαρμογής κρέμας Silk-épil 9 Flex.

Be your own aesthetician

Τώρα αν θέλεις να πας την εμπειρία σπα σε άλλο level, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή φωτόλυσης της Braun Silk-expert Pro 5, η οποία προσφέρει ορατή μείωση της τριχοφυΐας, τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο, με τη μοναδική τεχνολογία φωτόλυσης που προσαρμόζεται έξυπνα στην επιδερμίδα. Χάρη στην Έξυπνη Τεχνολογία SensoAdapt, ανιχνεύει διαρκώς τον τόνο της επιδερμίδας και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός για εξαιρετικά ασφαλή και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Είναι κλινικά ελεγμένη, έχει διάρκεια ζωής έως και 20 χρόνια για αποτρίχωση σε όλο το σώμα, διαθέτει τρεις λειτουργίες (κανονική, απαλή και εξαιρετικά απαλή), ενώ είναι και 50% γρηγορότερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο IPL5, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι μόλις 5 λεπτά για να περιποιηθείς και τα δύο πόδια.

Κι αφού σου απαντήσαμε στην ερώτησή σου «πώς να κάνω σπα στο σπίτι» χαλάρωσες, έκανες την αποτρίχωσή σου και απέκτησες σούπερ λεία και απαλή επιδερμίδα, βάζουμε στοίχημα πως θα θέλεις να μοιραστείς τα νέα μυστικά ομορφιάς σου με τις φίλες σου. Τι θα έλεγες να τους χαρίσεις μία από τις αποτριχωτικές μηχανές Braun για τα Χριστούγεννα;

Like us on Facebook: @BraunGreece


Keywords
Τυχαία Θέματα