Τι μπορείτε να φορέσετε τις πρώτες βροχερές ημέρες του φθινοπώρου;

08:17 19/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/9 Οι πρώτες φθινοπωρινές βροχές είναι μία καλή ευκαιρία για να φορέσετε και πάλι τα αγαπημένα σας sneakers. Θα προστατευτείτε από τη βροχή και θα νιώθετε άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Instagram @fashiioncarpet 2/9 Πριν φύγετε από το σπίτι, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μία ζακέτα, ώστε να προστατευτείτε εάν η θερμοκρασία κατέβει αρκετά. Instagram @venswifestyle 3/9 Εάν αναρωτιέστε τι πανωφόρι
πρέπει να φορέσετε, μία πολύ κομψή επιλογή είναι το αγαπημένο σας blazer. Instagram @thestyleograph 4/9 Διαφορετικά, προτιμήστε ένα denim jacket που θα απογειώσει το street style look σας. Instagram @stylemilkshake 5/9 Η αγαπημένη σας καμπαρντίνα είναι επίσης μία πολύ κομψή επιλογή. Instagram @thestyleograph 6/9 Σε περίπτωση που έχετε στη συλλογή σας ένα αδιάβροχο jacket είναι η στιγμή να το φορέσετε. Εάν δεν έχετε μάλλον ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε ένα. Instagram @stylemilkshake 7/9 Συνδυάστε το αγαπημένο σας ψηλόμεσο σορτς με ένα αέρινο πουκάμισο ή ένα λεπτό πουλόβερ. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι sneakers. Instagram @stylemilkshake 8/9 Μία ολόσωμη φόρμα σε denim ύφασμα είναι ιδανική επιλογή για μία βροχερή ημέρα. Θα σας κάνει να νιώθετε άνετα, ενώ συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα σας sneakers. Instagram @stylemilkshake 9/9 Η πιο safe επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να συνδυάσετε το αγαπημένο σας jean παντελόνι με ένα αέρινο πουκάμισο.Instagram @stylemilkshake

Όσο και να μας αρέσει ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως μας έχει λείψει κάπως η βροχή και σίγουρα η δροσιά. Αντίθετα μάλιστα σε ό,τι πιστεύουν πολλές γυναίκες, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε κομψά looks για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου και να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε να φορέσετε τα κομμάτια της συλλογής σας που αφενός σας κάνουν να νιώθετε άνετα και αφετέρου θα σας προστατέψουν από την υγρασία. Αφήστε λοιπόν στη ντουλάπα τα καλοκαιρινά σας πέδιλα και προτιμήστε να φορέσετε ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι ankle boots. Και σίγουρα μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα πανωφόρι, ώστε να προστατευτείτε από τις αλλαγές στην θερμοκρασία.

Εάν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε τα πιο κομψά looks ακόμα και τις ημέρες που βρέχει, τα styling tips που συγκεντρώσαμε για εσάς θα σας βοηθήσουν πολύ. Φυσικά, μη ξεχάσετε και το απόλυτο αξεσουάρ της εμφάνισης σας. Την ομπρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα