Θέλεις να φορέσεις το jean σου σε βραδινή έξοδο; Η Δέσποινα Βανδή σου δείχνει τον πιο glam τροπο

11:20 17/6/2020 - Πηγή: InStyle

Όσο υψηλές κι αν είναι οι θερμοκρασίες, όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, πάντα το jean παντελόνι θα είναι το Νο1 αγαπημένο κομμάτι που έχουμε οι γυναίκες στη γκαρνταρόμπα μας. Ο λόγος είναι απλός. Ένα jean παντελόνι είναι πάντα η απάντηση στο πρόβλημα «Δεν ξέρω τι να φορέσω». Ναι ακόμα και το καλοκαίρι.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα μας έδειξε πως να πετύχουμε ένα κομψό σύνολο με βάση το αγαπημένο μας jean για κάποια βραδινή μας έξοδο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα γενέθλια του καλού της

φίλου, Αργύρη Αγγέλου και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή συνδύασε ένα jean παντελόνι με ένα τοπ με παγιέτες, χρυσή αλυσίδα-ζώνη και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια με διαμάντια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ λαμπερό και κομψό.

Συνεπώς, το μόνο που έχεις να κάνεις εάν θέλεις να φορέσεις το jean σου σε κάποια βραδινή έξοδο είναι να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό τοπ ή ακόμα και με ένα κλασικό λευκό t-shirt και να αναβαθμίσεις το look σου με λαμπερά κοσμήματα.

Δείτε το look της:

View this post on Instagram

Να μπορείς να λες «έτσι θέλησα» όχι «έτσι έζησα»!!! Χρονια σου πολλά αγόρι μου! Να είναι μια χρονια γεμάτη χαρες!!! #birthday #happybirthday @argiris_aggelou_official

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Jun 15, 2020 at 2:57pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Jun 16, 2020 at 1:16am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα