Τάσος Χαλκιάς: “Δεν γνώρισα ποτέ τον Τούρκο παππού μου – Τον έψαξα με τη βοήθεια του Μάνου Κατράκη, αλλά δεν τον βρήκα”

14:48 27/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Τούρκο παππού του που δεν κατάφερε να γνωρίσει ποτέ, αλλά και για το κίνημα metoo.

“Η μάνα της μητέρας μου ήταν γόνος Τούρκου υπαξιωματικού, του Γιάγκου Καλίνογλου, ο οποίος χώρισε τη γιαγιά μου με την οποία είχε σχέση, ενώ δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος. Δεν γνώρισα ποτέ τον παππού μου. Τον έψαξα κάποια στιγμή με τη βοήθεια του Μάνου Κατράκη το 1974, αλλά δεν τον βρήκα γιατί έλειπε σε ταξίδι. Οι γιατροί

είπαν στη γιαγιά μου ότι δεν μπορούσε να ρίξει το παιδί, έτσι το κράτησε και αυτό το παιδί ήταν η μανούλα μου”.

Για τον ρόλο του Σάκη του υδραυλικού, ο Τάσος Χαλκιάς επισήμανε: “Ο ρόλος του Σάκη του υδραυλικού ήταν μια καλλιτεχνική επιτυχία που ωφέλησε ορισμένους και εμπορικά, εμένα πάντως δεν με ωφέλησε. Είχα προτάσεις τότε για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, να είμαι πανελίστας”.

Ο Τάσος Χαλκιάς, κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo: “Παράσιτα υπάρχουν παντού. Η σαπίλα δεν υπήρχε μόνο στον δικό μας τομέα. Πέντε ζιζάνια του χώρου είχαν μια σχετική απομόνωση από πολλούς, τώρα όμως έχουν και την κοινωνική κατακραυγή.

Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο και τα πηγαίνει πολύ καλά. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για να έχω ξανά επικοινωνία μαζί του θα πρέπει να έχω ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το τι έγινε ακριβώς”.

Τάσος Χαλκιάς: Ο παππούς μας ήταν Τούρκος – Η μητέρα μου τον μίσησε

Keywords
Τυχαία Θέματα