Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (5/3) – Ταύροι μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις εάν δεν είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματα

08:00 5/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου, η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και δίνει στα ζώδια καινούργιες συνεργασίες, νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσοχή στις υπερβολές και στον τρόπο διαχείρισης των σχέσεων. Οι αποφάσεις είναι ρεαλιστικές ενώ τα λάθη από το παρελθόν αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή ρίσκων.

Κριός

Αξιοποιείς επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες και εκπλήσσεις τους πάντες. Μην επιτρέψεις στα νεύρα

και την επιθετική σου διάθεση να βάλουν εμπόδιο στις εξελίξεις. Σήμερα, εκφράζεις όσα σε προβληματίζουν σε άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ταύρος

Περνάς ιδανικές στιγμές με τους φίλους σου, ωστόσο δείξε προσοχή καθώς υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε εξαπατήσουν. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη και δεν είσαι σίγουρος/η για τα επόμενα βήματα.

Δίδυμος

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και καχυποψία σε σχέση με τους γύρω σου. Περιόρισε τους φόβους σου γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις με πρόσωπα κοντινά σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε βαραίνουν.

Καρκίνος

Μην επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ σωστά καθώς θα συγκρουστείς τόσο με συνεργάτες όσο και ανωτέρους σου. Κράτα ισορροπίες και μείνε μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που ενοχλούν. Η ψυχολογική πίεση επηρεάζει προσωπικές και φιλικές σχέσεις.

Λέων

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα στον χώρο εργασίας και αυτό ίσως σε οδηγήσει σε λάθη. Βάζεις σε σειρά τις σκέψεις σου σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

Παρθένος

Προσοχή στις κόντρες με πρόσωπα που έχεις συναλλαγές καθώς και σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά και τρίτους. Το απόγευμα δημιουργούνται προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας.

Ζυγός

Μην ικανοποιείς τα θέλω των συνεργατών σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οφείλεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Εξέφρασε τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

Σκορπιός

Ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια σε φέρνουν κοντά σε νέες εμπορικές συμφωνίες που είναι αξιόλογες. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες καθώς τώρα ξεκινά μία νέα, δημιουργική περίοδος. Σε απασχολούν ζητήματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου.

Τοξότης

Βάλε τις σωστές προτεραιότητες σε επίπεδο εξόδων για να μη δημιουργείται ανασφάλεια και αναστάτωση που σε επηρεάζουν σημαντικά. Από το απόγευμα και μετά ενισχύεται η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνική ζωή.

Αιγόκερως

Ανατροπές σε οικονομικά δεδομένα και αιφνιδιαστικά έξοδα που προκαλούν εκνευρισμό. Με λογική σκέψη και όχι βιαστικές κινήσεις τακτοποίησε υποθέσεις. Η μέρα ανατρέπει και τα δεδομένα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Υδροχόος

Εκφράζεις τις ανησυχίες σου σε συνεργάτες και αυτό σε ανταμοίβει. Απόφυγε υπερβολές που προκαλούν την δυσαρέσκεια των τρίτων και ασχολήσου με όσα σε ανησυχούν. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.

Ιχθύς

Ένταση επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο λόγω καθυστερήσεων στα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θα θέσεις νέους στόχους που είναι ανατρεπτικοί για εσένα και θα αιφνιδιάσεις το κοντινό σου περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα