Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (2/4) – Τοξότες προχωράτε με γοργά βήματα τα σχέδιά σας

08:10 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Ερμής είναι στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 25 Απριλίου, θα δίνει στα ζώδια αποφασιστικότητα, παρόρμηση και εσωτερική ένταση. Κίνδυνος για εντάσεις, καθώς οι διαφωνίες θα διατυπωθούν με σκληρό τρόπο. Προσοχή στις συγκρούσεις και στις προσωπικές σχέσεις λόγω του ανταγωνισμού.

Κριός

Απόφυγε τις εντάσεις με φίλους καθώς σε χαρακτηρίζει η υπερβολή και η αλαζονεία. Σήμερα, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να έρθεις πιο κοντά σε επαγγελματικές

ευκαιρίες. Η υπέρμετρη φιλοδοξία λειτουργεί αρνητικά στην επίτευξη των στόχων σου.

Ταύρος

Ζητήματα του παρελθόντος προκαλούν αρνητικά συναισθήματα και επηρεάζουν την επικοινωνία με τα κοντινά σου άτομα. Λαμβάνεις πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδίδουν οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Με δυναμισμό και διαίσθηση, οργάνωσε τις κινήσεις σου.

Δίδυμος

Η κακή επικοινωνία στον χώρο της δουλειάς δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Πρόσεχε τα ξεσπάσματα σου καθώς λειτουργούν αρνητικά σε ό,τι έχεις αναλάβει. Δεν βλέπεις αντικειμενικά κάποια πράγματα και αυτό είναι η αιτία για συγκρούσεις και με κοντινά σου άτομα.

Καρκίνος

Μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις γιατί σε οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις. Προχωράς τις συνεργασίες σου και πρωταγωνιστείς σε όποιον χώρο κι αν βρεθείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Λέων

Ανατροπές στις συνεργασίες σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Πάρε αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Παρθένος

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο. Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Ζυγός

Περνάς μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες προκειμένου να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Είσαι έτοιμος/η να κάνεις τα βήματα που θα απογειώσουν την καριέρα σου.

Σκορπιός

Αξιοποιείς προτάσεις από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Δρομολογείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Τοξότης

Παίρνεις πρωτοβουλίες που λειτουργούν ευεργετικά στις συνεργασίες σου, ενώ προχωράς με γοργά βήματα τα σχέδιά σου. Θετικές οι συζητήσεις, κυρίως στο οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Τακτοποιείς εκκρεμότητες στον χώρο της δουλειάς και λύνεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός/ή και επικριτικός/’η με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας

Υδροχόος

Αφιέρωσε την μέρα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και λύσε παρεξηγήσεις στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεχε μόνο μην καταπιέζεσαι και υπομένεις συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

Ιχθύς

Μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς δεν θα ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα