Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη 9/11 – Ταύροι με τον δυναμισμό σας διεκδικείτε το καλύτερο για εσάς

08:00 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει στα ζώδια ευνοϊκές συνθήκες για διαπραγματεύσεις και ώριμες συζητήσεις. Ευστροφία και οξυδέρκεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας, ενώ ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν που γίνουν καινούργιες γνωριμίες.

Κριός

Αξιοποιείς ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οι οποίες θα είναι πολύ καλές. Φλερτάρεις και περνάς όμορφες στιγμές. Θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία

σου, ενώ νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου.

Ταύρος

Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και προσπάθησε να λειτουργήσεις πιο ώριμα. Με τον δυναμισμό σου διεκδικείς το καλύτερο για σένα. Παίρνεις αναγνώριση και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Δίδυμος

Νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις άκαμπτος και αυτό να δημιουργήσει ένταση και προστριβές. Θα κλείσεις θέματα που ίσως σε αγχώνουν.

Καρκίνος

Καλό είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις καθώς πιθανόν θα γίνεις απόλυτος απέναντι σε συνεργάτες. Από το μεσημέρι είσαι πιο κοινωνικός και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Μην πάρεις αποφάσεις για στόχους και φιλοδοξίες καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη λόγω των έντονων ψευδαισθήσεων. Πρόσεξε την επικοινωνία με φίλους γιατί κάποιοι κάτι σου κρύβουν. Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις.

Παρθένος

Απομονώνεσαι από πρόσωπα του παρελθόντος και έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα. Κράτησε την ψυχραμία σου και αποφάσισε ρεαλιστικά πως θα κινείσαι στον χώρο εργασίας σου.

Ζυγός

Σε απασχολούν καθημερινά θέματα και για αυτό θα επικεντρωθείς για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Επικοινωνείς με φιλικά πρόσωπα και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν προκύψει.

Σκορπιός

Οι εμμονές και η νευρικότητα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν και να μη σου επιτρέπουν να χαρείς τη μέρα σου όπως τα ήθελες.

Τοξότης

Η καθημερινότητα σου αλλάζει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις και αυτό δεν σε βοηθά να έχεις ήρεμη ψυχολογία. Η μέρα θα σε αναστατώσει από αποκαλύψεις που αφορούν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Αιγόκερως

Έχεις περίεργη διάθεση και οι αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου είναι σίγουρες. Συγκράτησε την ένταση και εντόπισε τι σε ενοχλεί και τι επηρεάζει την ζωή σου.

Υδροχόος

Ο δυναμισμός σου βγαίνει προς τα έξω και διεκδικείς αυτό που σου αξίζει. Μην γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός με τον κύκλο σου γιατί έτσι θα προκαλέσεις την αντίδρασή τους.

Ιχθύς

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αντιμετωπίζεις ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα