Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (4/3) – Σκορπιοί αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας

08:00 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και δίνει στα ζώδια ανανέωση στον τρόπο σκέψης, ευρηματικότητα και λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Ανάγκη για αλλαγή, διάθεση για πρωτοβουλίες με μεθοδικότητα.

Κριός

Οι αυταπάτες δεν σε αφήνουν να αντιληφθείς τι κινήσεις πρέπει να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό απόφυγε αποφάσεις. Οι συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού και φιλικού περίγυρου σε απογοητεύουν. Απόλαυσε μία ρομαντική βραδιά με

τον/την σύντροφό σου και άσε στην άκρη τις υπερβολικές απαιτήσεις.

Ταύρος

Ξεπερνάς θέματα από το παρελθόν και βρίσκεις την ηρεμία και την πίστη στον εαυτό σου. Δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου στον επαγγελματικό χώρο και κλείσε εκκρεμότητες που σε πιέζουν και ρίχνουν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που επιστρέφει, σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμος

Προχωράς με δυναμισμό στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο μείνε μακριά από κόλακες που σε οδηγούν σε λάθος επιλογές. Έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό σου και άτομα από το περιβάλλον σου σε εκτιμούν. Νέα γνωριμία σε μαγνητίζει και σου κεντρίζει έντονα την προσοχή.

Καρκίνος

Ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ψυχραιμία για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις που σε απομακρύνουν από τους στόχους σου.

Λέων

Σήμερα, ξαφνικά γεγονότα επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ένταση κορυφώνεται και σε οδηγεί σε αντιπαραθέσεις που θα στιγματίσουν τις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου. Προστριβές με συνεργάτες λόγω της διαφορετικής προσέγγισης των επαγγελματικών ζητημάτων.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά αυξάνονται και λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου και στην ψυχολογία σου. Δώσε τις καλύτερες λύσεις και απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει.

Ζυγός

Η κυκλοθυμία σε οδηγεί σε εμπόδια στον χώρο εργασίας, τα οποία δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Δείξε αποφασιστικότητα και μην έρθεις σε κόντρες με συνεργάτες ή και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει από το απόγευμα και επιτέλους παίρνεις μία ανάσα.

Σκορπιός

Οι ανατροπές, προκαλούν εντάσεις και αναστάτωση στις συνεργασίες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους σε κόντρες και ρίξεις που δεν σε ευνοούν. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. 

Τοξότης

Σήμερα, απόφυγε σημαντικές αποφάσεις καθώς οι αυταπάτες κυριαρχούν και δημιουργούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή στις συνεργασίες καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς είτε δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Αιγόκερως

Επικοινωνείς με άτομα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα αφήνεις πίσω σου θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέρεις ποιος/ποια είσαι, πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι πάντες στο πλευρό σου.

Υδροχόος

Προχωράς σε οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η προσφορά σου μπορεί να ανταμειφθεί. Μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Οι στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα, σε γεμίζουν χαρά.

Ιχθύς

Σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη μοναχικότητα καθώς οι σκέψεις και αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σε καταλάβουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα