Τα ζαχαροπλαστεία fresh φέρνουν τα Χριστούγεννα με τις λιχουδιές τους

Η αλήθεια είναι πως αν δεν μυρίσει το βούτυρο από τον κουραμπιέ και φρεσκοψημμένα μελομακάρονα στο χώρο, δεν καταλαβαίνουμε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα. Δεν είμαστε εθισμένοι με τα γλυκά αλλά δηλώνουμε εθισμένοι με τις καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες του fresh. Αυτή την περίοδο ξεχυνόμαστε στα εμβληματικά ζαχαροπλαστεία τους σε όλη

την επικράτεια και ανακαλύπτουμε τις νέες τους freshκοψημένες λιχουδιές.

Μοναδικά αρώματα, ασύγκριτη ποιότητα, γαλλική φινέτσα και εποχιακά treats… Οι must-have δημιουργίες του fresh στολίζονται φέτος το χειμώνα με γιορτινά χρώματα και γεύσεις. Σίγουρα θα αναβαθμίσουν την γευστική μας εμπειρία και θα κάνουν τα μάτια των καλεσμένων μας να λάμψουν από ενθουσιασμό!

fresh x-mas 2023

Φέτος το gift guide του fresh περιλαμβάνει νέες γεύσεις. Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα gold, βανίλια μαδαγασκάρης, red velvet chocolate και εκλεπτυσμένη bitter σοκολάτα με προέλευση από την Λατινική Αμερική (Fleur De Cao chocolate). Τα δικά μας αγαπημένα και αυτά που ήδη έχουμε προμηθευτεί για να πάμε δώρο στα επόμενά μας καλέσματα είναι τα μελομακάρονα με επικάλυψη λευκή καραμελωμένη σοκολάτα. Θαυμάστε τα στην φωτογραφία από πάνω. Οι κουραμπιέδες κακάο χωρίς ζάχαρη επίσης, καθώς και τα μπισκότα κανέλας με επικάλυψη λευκής σοκολάτας είναι πάνω-πάνω στη λίστα επιθυμιών μας.



Επικάλυψη λευκής σοκολάτας gold που αγκαλιάζει τα πιο τραγανά και μυρωδάτα μπισκότα κανέλας.

Κουραμπιέδες Fresh με φρέσκο βούτυρο, βιολογικό αμύγδαλο Μακεδονίας, άχνη στεβιόλης και κακάο χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Για αυτούς που βάζουν πιο πάνω από όλα τα γλυκά τη σοκολάτα ένα σοκολατένιο έλατο από τα fresh θα πάει τη γευστική τους choco εμπειρία ένα σκαλοπατάκι πιο πάνω. Τα δεντράκια-πινιάτες είναι μάλιστα και το καλύτερο δώρο για εκείνους που έχουν sweet tooth και τους αρέσουν οι εκπλήξεις!

Εμείς φέτος εντοπίζουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στις γλυκές εκπλήξεις fresh. Σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε στα καταστήματά τους!



Red Velvet Xmas Chocolate Piñata : Piñata από λευκή σοκολάτα και raspberries με διακόσμηση από ζαχαρόπαστα και εκπλήξεις στο εσωτερικό της.
Bitter Origin Xmas Chocolate Piñata : Piñata από σοκολάτα Callebaut Bitter Origin με βρώσιμα φύλλα χρυσού και εκπλήξεις στο εσωτερικό της.

Για τους εθισμένους στις διαδικτυακές αγορές, μπορείτε να παραγγείλετε και online μέσω του online καταστήματος μας: order-freshpatisserie.gr .
Και εναλλακτικά μέσω των εφαρμογών wolt ή efood.

Keywords
Τυχαία Θέματα