Τα top χρώματα της άνοιξης μέσα από τρία looks της Έβελυν Καζαντζόγλου

09:36 6/5/2020 - Πηγή: InStyle

Floral μοτίβα, puff sleeve ώμοι, λευκά αέρινα φορέματα, ψάθινες τσάντες σε κάθε μέγεθος και strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια. Οι τάσεις της μόδας για τη φετινή άνοιξη είναι για ακόμα μία χρονιά άπειρες και όλες τους πολύ ιδιαίτερες. Έτσι είναι σίγουρο πως όλες μας πρόκειται να βρούμε τα trends που ταιριάζουν περισσότερο σε εμάς και θα δημιουργήσουμε τα πιο κομψά ανοιξιάτικα looks για κάθε περίσταση.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας απασχολεί όμως είναι οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας. Ευτυχώς για όλες μας, η φετινή άνοιξη θέλει χρώμα, πολύ χρώμα. Έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν

σε κάθε γυναίκα πρόκειται να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fahionistas να αφήσουν για λίγο τους σκούρους τόνους και να προσθέσουν χρώμα.

Αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το έντονο φούξια, το πράσινο, αλλά και neon τόνοι είναι από τις τοπ αποχρώσεις που ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε. Επίσης, οι pastel αποχρώσεις είναι από τις top τάσεις για αυτή την σεζόν. Εμείς μάλιστα ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας χρώματα για την άνοιξη μέσα από τρία looks της Έβελυν Καζαντζόγλου.

1- Ροζ

View this post on Instagram

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on Apr 28, 2020 at 10:23am PDT

2- Baby blue

View this post on Instagram

Όταν το χρώμα στα νύχια ήταν ακόμα trend (current situation: typing with short nude polished nails)

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on Apr 6, 2020 at 5:36am PDT

3- Pastel yellow

View this post on Instagram

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on Apr 16, 2020 at 10:58am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβελυν Καζαντζόγλου,evelyn kazantzoglou