Τα raffia shoes είναι η επόμενη hot καλοκαιρινή τάση στα παπούτσια

11:15 18/5/2021 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που μας δίνει περισσότερες επιλογές, τουλάχιστον στο ντύσιμο. Επιτέλους, είμαστε ελεύθερες να απολαύσουμε τα πιο fun και συναρπαστικά trends – ειδικά εάν μιλάμε για παπούτσια. Το 2021, τα raffia shoes, με την καλοκαιρινή τους διάθεση που παραπέμπει σε ρούχα για κάποιο εξωτικό resort, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βρεθείς σε ένα τροπικό παράδεισο, ειδικά όταν το πιο κοντινό που έχεις σε διακοπές είναι το σκρολάρισμα στο Travel Tik Tok.

Και επειδή κάθε ανερχόμενη τάση στη μόδα, έχει παρουσιαστεί πρώτα στα catwalks, αυτό το κλασικό παπούτσι εντοπίστηκε σε όλες τις καλοκαιρινές συλλογές για το 2021. Είδαμε chunky raffia flatforms στο show των Altuzarra που συνδυάστηκαν σχεδόν με τα πάντα, από παντελόνια έως αέρινα sundresses, ενώ flat σανδάλια από raffia με λουριά έκαναν το ντεμπούτο τους για τον Christian Dior, σε μαύρο και γήινο χρώμα.

Καθώς, λοιπόν, έρχεται η ζέστη, αυτό το υλικό, που προέρχεται στην πραγματικότητα από φοίνικες, έχει ήδη εμφανιστεί σε κάποια από τα αγαπημένα μας καταστήματα και έχει μάλιστα ενωθεί και με άλλες καλοκαιρινές τάσεις παπουτσιών: σκεφτείτε ψηλοτάκουνα thong sandals με σόλες από raffia, καθώς και λουλουδάτες εκδοχές να συνεχίζουν το garden theme, που είναι επίσης πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Αυτές οι νέες προσθήκες μας κάνουν να βλέπουμε ένα κλασικό στην πραγματικότητα παπούτσι, ως μία εντελώς νέα και φρέσκια τάση.

Παρακάτω σας έχουμε τα ωραιότερα rafia shoes της αγοράς.

manoloblahnik.comcastaner.commatchesfashion.comverishop.combrothervellies.combergdorfgoodman.combergdorfgoodman.commytheresa.com

ΠΗΓΗ: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα