Τα οικογενειακά γενέθλια της Priscilla Presley – Στο πλευρό της τα εγγόνια της και ο γιος της

16:39 26/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Priscilla Presley πέρασε μία αξιομνημόνευτη βραδιά γιορτάζοντας τα 79α γενέθλιά της.

Η πρώην σύζυγος του Elvis Presley γιόρτασε τη μεγάλη μέρα με ένα πάρτι στο Cipriani στο Μπέβερλι Χιλς, περιτριγυρισμένη από τους στενότερους φίλους αλλά και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Navarone Garcia και των εγγονών της Riley Keough, 34 ετών, και των δίδυμων Harper και Finley

Lockwood, 15 ετών.

Ο Garcia, τον οποίο η Priscilla μοιράζεται με τον μουσικό παραγωγό Marco Garibaldi, μοιράστηκε βίντεο με στιγμές από τη βραδιά στο Instagram. Ξεκίνησε το βίντεο με μια φωτογραφία του ίδιου και της μητέρας του να κρατούν την τούρτα γενεθλίων της. Η τούρτα με το λευκό γλάσο είχε μια φωτογραφία του Garcia και της Priscilla, μαζί με τις λέξεις “Happy Birthday Priscilla”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Navarone (@nava_rone)

Μοιράστηκε επίσης διάφορες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου με τον ίδιο, την Priscilla και την Keough – η οποία είναι κόρη της αείμνηστης Lisa Marie Presley και του Daniel Keough – να ποζάρουν για μια φωτογραφία. Η Riley απαθανατίστηκε επίσης από τον φωτογράφο Christopher Ameruoso να συνομιλεί με τον Garcia σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Τα δίδυμα της Lisa Marie με τον Michael Lockwood, Harper και Finley, εμφανίστηκαν επίσης σε διάφορα στιγμιότυπα. Σε μια φωτογραφία, η Priscilla φαινόταν να συνομιλεί με τη Riley, τη Harper και τη Finley, καθώς τα κορίτσια της χαμογελούσαν. Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειχνε την Priscilla να ποζάρει με τις εγγονές της σε ένα τραπέζι και ένα από τα κορίτσια να την αγκαλιάζει.

Ο εορτασμός ήρθε σε μια ταραχώδη περίοδο για την οικογένεια, καθώς η Riley, η οποία είχε προηγουμένως οριστεί μοναδική διαχειρίστρια του Promenade Trust που ίδρυσε η εκλιπούσα μητέρα της, προσπάθησε να εμποδίσει την Naussany Investments & Private Lending LLC να πουλήσει το εμβληματικό σπίτι του Elvis στο Μέμφις.

Keywords
Τυχαία Θέματα