Τα hot pants επέστρεψαν και είναι πιο ευκολοφόρετα από ότι νομίζετε

14:00 1/10/2023 - Πηγή: InStyle

Επαναστατική πράξη! Το να φοράει κάποια hot pants ξεκίνησε ως ένα είδος διαμαρτυρίας απέναντι στο dress code των γυναικών κατά τη δεκαετία του 1950.

Τώρα επιστρέφουν και αν κάποιο ρούχο ορίζει μέχρι στιγμής το 2023, αυτό είναι σίγουρα τα hot pants. Από την Kendall Jenner στους δρόμους του Λος Άντζελες, μέχρι τη Miucca Prada με τις συλλογές της για τον Miu Miu.

Dolce & Gabbana, Versace και Gucci είναι μερικοί από τους οίκους μόδας που το «αγκάλιασαν» σε αυτή την εβδομάδα μόδας, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και ακόμη και η Blumarine μετέτρεψε την περίφημη πεταλούδα της, έμβλημα του brand, σε μαύρο hot pants που μας έγινε εμμονή.

To κομμάτι, το οποίο χαρακτηρίζεται από το μικροσκοπικό μέγεθός του, μας θυμίζει περισσότερο εσώρουχο παρά παντελόνι, έχει ένα επαναστατικό παρελθόν. Λόγω της ιστορικής τους σημασίας, το να τα φοράτε πλέον δηλώνει κάτι περισσότερο από την πρόθεση να δείξετε απλώς τα πόδια σας.

Οι δεκαετίες του ’60 και του ’70 χαρακτηρίστηκαν από το στιλ γυναικών όπως ηTwiggy και η Jane Birkin, οι οποίες ήταν από τις πρώτες που τα φόρεσαν. Icons όπως η Elizabeth Taylor και ακόμα και η Jackie Kennedy φορούσαν hot pants, ενώ αποτελούσε μέρος ακόμη και της στολής των αεροσυνοδών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jen Ceballos (@endlesslyloveclub)

Στη δεκαετία του 2000, σταρ όπως η Britney Spears και η Beyoncé υιοθέτησαν τα hot pants, θυμίζοντάς μας την εποχή της ντίσκο. Και τώρα, τόσο το streetwear όσο και οι πασαρέλες έχουν ενδώσει στην τάση.

Φέτος αναμένεται να αντικαταστήσουν τις μίνι φούστες. Δείτε πώς τα φορούν τα fashion girls.

Business Casual Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Το καλύτερο πράγμα για τα καυτά παντελόνια είναι ότι μπορούν να είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο ρούχο, και ναι, ακόμη και όταν μιλάμε για κάτι πιο επίσημο. Προσθέστε κάποιο καλσόν στο χρώμα του παντελονιού σας, ένα σακάκι και μερικά loafers ή kitten heels.

Hot Fall

Για εκείνες τις ημέρες που δεν ξέρετε αν κάνει ζέστη ή κρύο, το hot pant από άνετο υλικό θα είναι ο σύμμαχός σας. Βεβαιωθείτε ότι το πάνω και το κάτω μέρος ταιριάζουν και ότι το πουλόβερ που θα επιλέξετε είναι μακρύτερο από το κόψιμο του σορτς σας. Τα παπούτσια εξαρτώνται από την εποχή, μπορείτε να επιλέξετε αθλητικά παπούτσια για να του δώσετε μια σπορ πινελιά ή καλοκαιρινά σανδάλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Ρίξτε ένα παλτό στους ώμους Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)

Και ναι μπορεί να φορεθεί και σε κρύο καιρό. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε το look είναι να επιλέξετε ένα από κάποιο χοντρό ύφασμα ή υλικό, όπως βελούδο ή δέρμα. Μπορείτε να προσθέσετε καλσόν από κάτω, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι και, προφανώς, το αγαπημένο σας παλτό.

Mε biker jacket και μπότες Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Walker (@styledsara)

Υπάρχει κάτι πιο cool από ένα biker look; Προφανώς όχι, αλλά ήρθε η ώρα να δώσετε ένα twist στην εφαρμογή, αντικαθιστώντας το παντελόνι σας με ένα καυτό σορτσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα