Τα 6 αμάνικα γιλέκα που θα χρειαστείτε για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες

12:03 5/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ίσως να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα fashion item του φθινοπώρου, αφού φέρνει κάτι από college αισθητική και back to school διάθεση. Ίσως να μας βολεύει πολύ γιατί κάνει και για κρύο και για ζέστη. Όπως και να έχει, το αμάνικο γιλέκο φιγουράρει ανάμεσα στα must της fall γκαρνταρόμπας, πρωταγωνιστώντας στο street style και δημιουργώντας μια casual chic εμφάνιση.

Εμείς λοιπόν, ανακαλύψαμε όλα όσα θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης και σας παρουσιάζουμε 6 διαφορετικές εκδοχές του για κάθε γούστο.

Credit: Sofia Boman/Instagram

Το αμάνικο του κοστουμιού: μια πιο ήσυχη και chic εκδοχή, αλλά ταυτόχρονα απαραίτητη για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου και για τα πρώτα office looks. Αντικαταστήστε τα κλασικά σακάκια με ένα αμάνικο γιλέκο ή φορέστε και τα δύο μαζί, δημιουργώντας το τέλειο layering.

Credit: Carla Ginola/Instagram

Το 70s kind γιλέκο: αυτό που ταιριάζει άψογα με τις καουμπόικες μπότες και τις καμπάνες. Θα το συναντήσετε συνήθως σε σουέντ υφή, με έντονα κεντήματα ή κρόσια και θα το φορέσετε γιατί πολύ απλά, μετράει!

Credit: Darja Barannik/Instagram

Το athleisure αμάνικο: ένα κλασικό στοιχείο του gym look. Είτε πάτε για τρέξιμο, είτε για έναν χαλαρό πρωινό καφέ, το συγκεκριμένο αμάνικο υπόσχεται να συνοδεύσει το casual outfit της ημέρας, βάζοντας τη δική του πινελιά cool αισθητικής.

Credit: Darja Barannik/Instagram

Το πλεκτό αμάνικο: το κλασικό, το χιλιοφορεμένο. Δεν υφίσταται φθινόπωρο χωρίς αυτό, γι’ αυτό φροντίστε να το προσθέσετε στην καθημερινή σας γκαρνταρόμπα. Από το γραφείο, μέχρι και για ένα χαλαρό κρασί, το πλεκτό αμάνικο γιλέκο είναι ότι πιο cozy κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους της πόλης.

Credit: Streetstyle spy Dk/Instagram

Το oversized αμάνικο: σε στιλ πανωφοριού. Πέρυσι το είδαμε να πρωταγωνιστεί στην καπιτονέ μορφή του, ενώ φέτος θα το απολαύσουμε ξανά σε όποια εκδοχή μπορεί να βάλει ο νους σας. Γιατί είναι stylish και μας αρέσει!

Credit: Josefine Vogt/Instagram

Το αμάνικο t-shirt: ένα κλασικό τοπ, το οποίο λατρέψαμε και φορέσαμε, δίνοντας έναν πιο rock τόνο στα looks μας. Αντικαθιστά με μεγάλη ευκολία ακόμα και το λευκό t-shirt, ενώ βάζει μια wild πινελιά στα καθημερινά outfits. Όπως και να έχει, τα μανίκια θεωρούνται off!

Keywords
Τυχαία Θέματα