Σύμφωνα με το Tik Tok η Meg Ryan είναι το fashion icon του φθινοπώρου

Λίγο το ότι η μόδα κάνει κύκλους, λίγο η πτώση της θερμοκρασίας και η επιθυμία για χαλαρές βραδιές με αγαπημένες κομεντί, είναι ουσιαστικά η τέλεια φόρμουλα που μας οδηγεί στο πιο απροσδόκητο fashion icon αυτού του φθινοπώρου, τη Meg Ryan. Δεν είμαι σίγουρη ότι η Gen Z την γνωρίζει, ωστόσο βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς το TikTok δηλώνει την ηθοποιό ως το νέο Hot Fall Girl.

Η

Ryan, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως το When Harry Met Sally και You’ve Got Mail, έχει φορέσει το μερίδιο της σε loose πουλόβερ και παλτό, φαρδιά παντελόνια και ατελείωτα layering. Και τώρα, αυτά τα άνετα, 90s ρούχα κερδίζουν για άλλη μια φορά την προσοχή μας, καθώς τα work pants αλλά και τα cardigans συνεχίζουν να είναι trends της σεζόν.

Ας δούμε 3 outfits από αγαπημένες ταινίες της Meg.Layering

Τα γιλέκα μπήκαν ξανά στην ντουλάπα μας και ακόμα και η Kathleen Kelly ήξερε ότι αυτό το κομμάτι θα παρείχε την τέλεια τελική πινελιά σε ένα ρούχο που του έλειπε κάτι. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε το παράδειγμά της και πειραματιστείτε με το layering. Μερικές φορές, ένα puffer jacket, ένα πλεκτό ή και ένα strucured blazer δείχνουν τόσο τέλεια μαζί.

imdb.com

Το πανωφόρι

Μια σταθερή ουδέτερη επιλογή, παρόμοιο με το πανωφόρι της Annie Reed από το Sleepless in Seattle, λειτουργεί τόσο για επίσημες όσο και για πιο casual εξόδους. Για παράδειγμα, το στυλ αυτού του παλτό με σατέν μαντήλι μπορεί να του δώσει μια κομψή αίσθηση, ενώ ένα μάλλινο σκουφάκι μπορεί να το «σκληρύνει».

imdb.comPrints

Με το σωστό στυλ, τα prints – καρό, floral, animal ή πουά – μπορούν να διαβαστούν ως ουδέτερο statement. Το πως, μας το δείχνει η Alice Green από το When a Man Loves a Woman. Όταν το πάνω και το κάτω μέρος του outfit βρίσκονται στην ίδια ή παρόμοια οικογένεια χρωμάτων, το print είναι διακριτικό.

imdb.com

Keywords
Τυχαία Θέματα