Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί αιφνιδιάστηκε με το εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη
Η ανακοίνωση – εξώδικο που απέστειλε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα ΜΜΕ αιφνιδίασε τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, το πρωί της Πέμπτης 5/6.
«Αυτό που αιφνιδιάζει κάποιους είναι το ότι αυτό το εξώδικο έρχεται ενώ και ο ίδιος έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Είναι ένα ζευγάρι που και οι δύο έχουν κατά καιρούς εμπιστευτεί κάποιους δημοσιογράφους και εκπομπές και έχουν πει κάποια πράγματα. Από την πλευρά
Αυτός που αποκάλυψε στοιχεία που είχαν να κάνουν με χρήματα, καταστάσεις και ευαίσθητα δεδομένα ήταν η πλευρά του Θοδωρή. Αλλά η πλευρά της Σίσσυς, ακόμη και σε αυτή τη συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά που πυροδότησε αυτό το εξώδικο, κυρίως μίλησε για το συναισθηματικά και τη δυσκολία ενός χωρισμένου γονέα για την επόμενη μέρα, για τη δυσκολία του να παρίστασαι στα δικαστήρια και να προσπαθείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την κίνηση του τραγουδιστή.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στη συνέχεια πως μίλησε με κοντινά πρόσωπα της Σίσσυς Χρηστίδου: «Και με ανθρώπους που μίλησα που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον της, η Σίσσυ αιφνιδιάστηκε με αυτό το εξώδικο γιατί δεν είπε κάτι για να τον θίξει ή να θίξει την υπόσταση του, μίλησε για το συναίσθημά της.
Και ο Θοδωρής αυτός έχει δώσει συνεντεύξεις, έχει μιλήσει. Μακάρι αυτό να σταματήσει και να βρουν μια λύση και να πορευτούν όσο καλύτερα μπορούν ενωμένοι για τα παιδιά τους» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Η εκπομπή Μαμά-δες θα παίξει κανονικά»
Τέλος η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως η εκπομπή “Μαμά-δες” με τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στη Χριστίνα Κοντοβά θα μεταδοθεί κανονικά.
«Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει και τους δύο καλά, ότι ίσως ο Θοδωρής φοβήθηκε μετά τη συνέντευξη στο Buongiorno τι μπορεί να έχει ειπωθεί στις Μαμά-δες και προσπάθησε να προλάβει τα χειρότερα. Από όσο γνωρίζω εγώ σε αυτή τη συνέντευξη δεν έχουν ειπωθεί πράγματα που έχουν να κάνουν με τον Θοδωρή. Έχουν ειπωθεί πράγματα για την οικογενειακή της κατάσταση, αλλά όχι κάτι που τον θίγει. Δεν ισχύει ότι στάλθηκε εξώδικο στις Μαμά-δες. Η εκπομπή θα παίξει κανονικά και δεν υπάρχει κάτι που θίγει τον Θοδωρή» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Τι ανέφερε η ανακοίνωση – εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη προς τα Μέσα Ενημέρωσης«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων -άμεσων και εμμέσων- δηλώσεων της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περαιτέρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν τουλάχιστον όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν.
Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής.
Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων.
Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ως αρμόζει.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό,τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Με σακούλες στα κεφάλια και δεμένα χέρια βρέθηκαν οι σοροί των 3 κοριτσιών
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει καλά ότι ο Θοδωρής ίσως.."
- Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια αναφορά στη Φαίη Σκορδά σε ανάρτησή του στα social media
- Αλεξάνδρα Νίκα: Έσβησε κεράκι γενεθλίων αγκαλιά με τον Αργυρό junior
- Kαλομοίρα: Μας έδειξε τι περιέχει το πρωινό της και των γιων της αλλά τι είναι αυτό το... μπλε υγρό που τους δίνει;
- Στην Ελλάδα ξεμένουμε από νερό και αυτό πρέπει να σε ανησυχεί
- Γη της ελιάς: Ο Στάθης ερωτεύεται την Ερωφίλη και χωρίζει την Ιουλία
- Ψυχική ανθεκτικότητα στην εργασία: πώς να ευδοκιμήσουμε αντί να εξαντληθούμε
- Ρομέο Μπέκαμ: Χώρισε με την Κιμ Τέρνμπουλ
- Η Δούκισσα Νομικού με '20s φόρεμα και φιόγκο στα μαλλιά μοιάζει με Γαλλίδα σταρ -Η super chic εμφάνιση
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle
- Kολλαγόνο και διατροφή: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρωτεΐνη που «χτίζει» το σώμα σας
- Γιατί το φαγητό έχει γίνει το απόλυτο trend στη διαφήμιση μόδας
- Αντηλιακή προστασία χωρίς αναμονή: Ποια αντηλιακή σειρά αλλάζει τους κανόνες – Aξίζει μία θέση στο νεσεσέρ μας
- Γεννημένοι στις 5 Ιουνίου: Ανακάλυψε τους ξεχωριστούς της ημέρας!
- Η Αλεξάνδρα Νίκα έγινε 26 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της
- Angelina Jolie: Πώς γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια ύστερα από μια σκληρή δεκαετία
- Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί αιφνιδιάστηκε με το εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη

- Τελευταία Νέα InStyle
- Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί αιφνιδιάστηκε με το εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη
- Angelina Jolie: Πώς γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια ύστερα από μια σκληρή δεκαετία
- Γιατί το φαγητό έχει γίνει το απόλυτο trend στη διαφήμιση μόδας
- Αντηλιακή προστασία χωρίς αναμονή: Ποια αντηλιακή σειρά αλλάζει τους κανόνες – Aξίζει μία θέση στο νεσεσέρ μας
- Η Αλεξάνδρα Νίκα έγινε 26 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της
- Kολλαγόνο και διατροφή: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρωτεΐνη που «χτίζει» το σώμα σας
- Γεννημένοι στις 5 Ιουνίου: Ανακάλυψε τους ξεχωριστούς της ημέρας!
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 5 Ιουνίου – Το μήνυμα του Χρήστου Ζερεφού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Σε αυτό το μουσείο μπορείς όχι μόνο να δεις, αλλά και να αγγίξεις τα εκθέματα
- Γαρυφαλιά Καληφώνη: Η επικίνδυνη stalker που έχει εδώ και 3 χρόνια και η απάντηση στο αν είναι... «ξινή»
- Μαρινέλλα: «Έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα και επικοινωνεί με δυσκολία»
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Σίσσυ Χρηστίδου αιφνιδιάστηκε με το εξώδικο»
- Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Φυσικά στενοχωρήθηκε γι’ αυτό που έγινε»
- Μοσχαράκι με πουρέ πατάτας και σάλτσα κρασιού: Το απόλυτο σπιτικό γεύμα
- Samsung Vision AI Επαναπροσδιορίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία με τη νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars 2025
- Nova: Το κλασικό έπος «The Count of Monte Cristo» στη Sunday Premiere με τον πρωταγωνιστή Pierre Niney να μιλά στην Πόλυ Λυκούργου και στα Novacinema!
- «Aφιέρωμα στην Astrud Gilberto» με τη Μιράντα Βερούλη στο ΤΗΕΑTRE OF THE NO