Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσετε για να υιοθετήσετε το logomania trend;

10:01 25/5/2023 - Πηγή: InStyle

Θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε και τάση… των πλουσίων, μιας και το συγκεκριμένο trend χρησιμοποιεί τις επωνυμίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας στην υπερβολή τους. Η logomania εμφανίστηκε κατά τη δεκαετία του ’90 και έκτοτε «έπαιξε» πολύ σε δρόμους και πασαρέλες. Στην ουσία πρόκειται για ένα print που προκύπτει με την επανάληψη της υπογραφής του κάθε brand. Φοριέται όπως ακριβώς θα φορούσαμε και ένα οποιοδήποτε μοτίβο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη τάση

θεωρείται και λιγάκι αμφιλεγόμενη καθώς κάποιοι σπεύδουν να υποστηρίξουν πως τα logos δεν είναι μόδα, αλλά επίδειξη πλούτου. Όποια κι αν είναι η αλήθεια όμως, εμείς λέμε να της δώσουμε μια ευκαιρία με κομμάτια χρήσιμα για το καθημερινό street style.

Print Edition: Τι θα λέγατε να γεμίσουμε τους δρόμους χρώματα και μοτίβα;Η Logo Τσάντα

Πιο χαρακτηριστικό δείγμα της logomania τάσης δεν θα βρείτε! Η logo τσάντα κυκλοφορεί χρόνια τώρα και αποτελεί υπογραφή του εκάστοτε οίκου. Η χαρακτηριστική του Louis Vuitton έχει καταφέρει να μπει στη λίστα με τα διαχρονικά. Μία μικρή πινελιά του trend για όσες από εσάς δεν είστε σίγουρες αν σας αρέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Η Logo Ζακέτα

Η ελαφριά ζακέτα υιοθετεί και αυτή την τάση, χαρίζοντάς μας κάτι το ξεχωριστό. Ρίξτε την πάνω από ένα οποιοδήποτε outfit και γιατί όχι, τολμήστε να τη συνδυάσετε μέχρι και με logos άλλων μεγάλων οίκων. Mix and match!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Το Logo Σετ

Αυτό θα πει logomania στην υπερβολή του. Πολλές είναι οι celebrities και οι fashion influencers που επιλέγουν να ντυθούν από την κορυφή ως τα νύχια με το συγκεκριμένο trend, θέλοντας να αποδείξουν τη σχέση τους με τη μόδα. Βέβαια, αυτό δεν έχει πάντοτε θετικά αποτελέσματα, αλλά έτσι ή αλλιώς καταλήγει ενδιαφέρον και άξιο σχολιασμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Το Logo Μαγιό

Τα logos πάνε και στην παραλία, φιγουράροντας πάνω στα πιο σέξι μπικίνι. Αν λοιπόν, δηλώνετε λάτρης της μαξιμαλιστικής τάσης και των ιδιαίτερων μοτίβων δεν έχετε παρά να βάλετε λίγα logos στη ζωή σας. Και στην τελική, δεν χρειάζεται καν να προέρχονται από κάποιον μεγάλο οίκο μόδας και να κοστίζουν μια περιουσία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Bikini Season: Αυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό που θα φορέσουμε στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα