Σε ποια beauty προϊόντα αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις;

08:02 13/1/2020 - Πηγή: InStyle
1/16 ARTLINERLANCÔME 2/16 AQUAPOWERBIOTHERM 3/16 BLUSHBOBBI BROWN 4/16 BEACHED BRONZERURBAN DECAY 5/16 BLACKBERRY &BAY BODY &HAND LOTIONJO MALONE LONDON Attica 6/16 BLUSH BRUSHYVES SAINT LAURENT 7/16 BROW BLADEURBAN DECAY 8/16 BRUSH CLEANSERLAURA MERCIER 9/16 ANTI-BLEMISH CLEANSING BRUSHCLINIQUE 10/16 BASE COAT ABRICOTDIOR 11/16 AQUASOURCE BB CREAMBIOTHERM 12/16 DEFINICILSLANCÔME 13/16 DIORIFICDIOR 14/16 DOUBLE
DOWN BROWURBAN DECAY 15/16 EYE BASICSLAURA MERCIER 16/16 ESSENTIAL ENERGY EYE DEFINERSHISEIDO

Κραγιόν, foundation, πούδρες, σκιές ματιών, mascaras, eyeliners,αρώματα,  ενυδατικές κρέμες, κρέμες ημέρες και οροί. Η λίστα με τα καλλυντικά προϊόντα που αγαπάμε οι γυναίκες είναι τεράστια και όσο τη σκεφτόμαστε όλο και μεγαλώνει.

Οι γυναίκες λατρεύουμε το μακιγιάζ για άπειρους λόγους. Μας βοηθά να καλύψουμε κάθε μικρή ατέλεια που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ανασφάλεια, μας βοηθά να πειραματιστούμε με χρώματα, υφές και συνδυασμούς και δημιουργήσουμε άπειρα μακιγιάζ. Φυσικά, ακριβώς την ίδια αγάπη έχουμε και για τα skincare προϊόντα, καθώς δεν ξεχνάμε πως αν δεν φροντίζουμε την επιδερμίδα μας δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ μας είναι τα αγαπημένα μας. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία θέλουμε να τα ανανεώνουμε. Δεν υπάρχει μάλιστα καλύτερη εποχή για να επενδύσεις σε καλλυντικά από την περίοδο των εκπτώσεων.

Οι χειμερινές εκπτώσεις λοιπόν είναι εδώ και σε προσκαλούν να επωφεληθείς από αυτές και να επενδύσεις σε όλα τα products που λείπουν από τη συλλογή σου. Φέτος στις εκπτώσεις λοιπόν, αξίζει να ανανεώσεις τα beauty products που έχεις δοκιμάσει, έχεις ξεχωρίσει και ξέρεις πως σου ταιριάζουν. Έτσι, θα δημιουργήσεις μία κάβα και θα έχεις γλιτώσει κάποια χρήματα. Αξίζει όμως να προσθέσεις στη συλλογή σου και κάποια προϊόντα, ίσως από luxury brands, τα οποία φυσικά μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση.

Για να σε βοηθήσουμε δημιουργήσαμε μία συλλογή από τα products που αξίζει να βάλεις στην shopping list σου σε αυτές τις εκπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα