Ρούλα Κορομηλά: Δυναμική επανεμφάνιση στο “Σπίτι με το mega” – Ήρθε για να μείνει η αγαπημένη παρουσιάστρια

16:31 6/11/2022 - Πηγή: InStyle

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά πλατό παρουσιάζοντας το Σάββατο βράδυ το «Σπίτι με το MEGA». Ήταν η κεντρική παρουσιάστρια και καλωσόρισε τον Κώστα Τουρνά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Ιλένια Ουίλιαμς και την Έλενα Παναγιωτίδου.

Η βραδιά άνοιξε και η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα κατακόκκινο λαμπερό κοστούμι. Ως μουσική υπόκρουση έπαιζε το τραγούδι «Bella Ciao». Όταν τέλειωσε το μουσικό κομμάτι η Ρούλα Κορομηλά ξανασυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

“Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας!

Καλησπέρα σε όλους! Καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο “Σπίτι με το MEGA”. Ήρθα κι εγώ… Ξέρετε γιατί; Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά! Και τις δύο φορές που επισκέφτηκα την εκπομπή, η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία και οι συντελεστές με ώθησαν στο να επιστρέψω με μεγάλη χαρά. Έτσι βρίσκομαι κοντά σας, για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές”.

Και συνέχισε: “Θα πρέπει να συστηθώ, δεν με ξέρετε όλοι. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα ένα μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε μεταξύ μας τόσα χρόνια. Η ημέρα ήταν Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται την ώρα, γι’ αυτό και δεν μπορεί να βρει κανείς τον ωροσκόπο μου. Η ημερομηνία γέννησής μου είναι 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Ρούλα Κορομηλά: Η throwback φωτογραφία με μαγιό στα πρώτα της βήματα στον “Πρωινό Καφέ”

Keywords
Τυχαία Θέματα