Πριγκίπισσα Charlotte: Το νέο παρατσούκλι που της έδωσαν οι συμμαθητές της

13:07 23/2/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει ισχυρή, ζωηρή και εξίσου περιπετειώδη προσωπικότητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις με τα αδέλφια της να είναι αυτή που επιβάλλει τον ρυθμό της και τα θέλω της ή να δίνει οδηγίες και εντολές. Αυτόν τον χαρακτήρα πρέπει να έχουν εκτιμήσει και οι συμμαθητές της την πρώτη της χρονιά στο Willcocks Nursery School στο Κένσινγκτον, που της έδωσαν και το ανάλογο παρατσούκλι. Φέρεται, λοιπόν, η πριγκίπισσα Charlotte να έχει νέο παρατσούκλι

“πριγκίπισσα του πολέμου” (warrior princess) λόγω της περιπετειώδους προσωπικότητάς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Πριγκίπισσα Charlotte: Viral η στιγμή που κάνει υποδείξεις στον πρίγκιπα George στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Σύμφωνα με την ειδική αναλύτρια των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, η οποία μίλησε στο αμερικανικό “Entertainment Tonight”, τα αγορίστικα ενδιαφέροντα της Charlotte της χάρισαν το ιδιόμορφο παρατσούκλι. Πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα είναι γνωστή για το γεγονός ότι είναι πολύ περιπετειώδης και ως εκ τούτου μπορεί να διατηρήσει το παρατσούκλι της καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων, αναφέρει η Mirror.

“Κέρδισε αυτό το παρατσούκλι επειδή, προφανώς, είναι πριγκίπισσα, αλλά είναι αρκετά αγοροκόριτσο. Της αρέσει να σκαρφαλώνει σε δέντρα και είναι πολύ περιπετειώδης, ήταν γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της. Αναρωτιέμαι αν αυτό το παρατσούκλι μπορεί να είναι ένα παρατσούκλι που θα της μείνει” παρατήρησε η Nicholl.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Πριγκίπισσα Charlotte: Δείχνει στα αδέλφια της “ποιος είναι το αφεντικό”

Το “πριγκίπισσα πολεμίστρια” είναι μόνο ένα από τα πολλά παρατσούκλια που έχουν δοθεί στην πριγκίπισσα Charlotte, με την οικογένειά της να χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς χαρακτηρισμούς και ονόματα για την επτάχρονη.

Η Kate Middleton, αναφερόμενη στην κόρη της, την αποκάλεσε “Lottie”, ένα τυπικό υποκοριστικό του ονόματος “Charlotte”. Στη διάρκεια επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία, η Kate συζητούσε με μία γυναίκα ανάμεσα στο πλήθος σχετικά με την ηλικία των γιων τους, όταν ακούστηκε να λέει: “Έχει την ίδια ηλικία με τη Lottie“

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας William συχνά αναφέρεται στην κόρη του με διαφορετικό παρατσούκλι, που είναι ένας γλυκός όρος αγάπης. Στο παρελθόν έχει σημειώσει ότι αποκαλεί χαϊδευτικά τη Charlotte “Mignonette”, που στα γαλλικά σημαίνει “μικρή και ντελικάτη.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Αλλά αν πιστέψουμε τις αναφορές, η τολμηρή νεαρή πριγκίπισσα έχει προ πολλού ξεπεράσει το παρατσούκλι του πατέρα της και ανοίγει τον δικό της δρόμο στον κόσμο με τη δυναμική προσωπικότητά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα