Πρίγκιπας William: Στα βήματα του ίδιου και του πρίγκιπα Harry ο George – Τι αποκάλυψε

20:04 24/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει ότι ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας George, ετοιμάζεται να κατακτήσει τους αιθέρες, όπως αυτός και ο πρίγκιπας Harry.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε για τον George κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον κήπο που διοργάνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την Τρίτη. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι γονείς του πρίγκιπα George, 10 ετών, της πριγκίπισσας Charlotte, 9 ετών, και του πρίγκιπα Louis,

6 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με την επισμηναγό Chrissie Lacey, που υπηρετεί στη RAF Coningsby, ο πρίγκιπας William είπε ότι ο πρίγκιπας George θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί τον κόμβο επειδή είναι ένας “εν δυνάμει πιλότος που ετοιμάζεται”, ανέφερε το Hello!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Το σχόλιο του πρίγκιπα έρχεται μετά την εμφάνιση του George στο Royal International Air Tattoo στο Royal Air Force (RAF) Fairford το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο μικρός πρίγκιπας έδειχνε κατενθουσιασμένος. Τον Ιούλιο του 2023, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήγαν τα παιδιά τους σε ένα ιδιωτικό ταξίδι στη μεγαλύτερη στρατιωτική αεροπορική επίδειξη του κόσμου, όπου ο George και ο Louis έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι απ’ όσα είδαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα