Πρίγκιπας William: Σπάει τη σιωπή του για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την Kate Middleton

12:31 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για την ανάρρωση της συζύγου του Kate Middleton μετά την επέμβαση στην κοιλιά.

“Η εστίασή του είναι στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης“, δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα της Ουαλίας στο People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η δήλωση αυτή έρχεται έπειτα από έντονες ανησυχίες που εξέφρασαν βασιλικοί εμπειρογνώμονες στο διαδίκτυο για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει εμφανιστεί δημόσια μόνο μία φορά μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον περιέγραψε προηγουμένως την επέμβαση της Kate ως “προγραμματισμένη”, αν και πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι ακόμη και οι πιο στενοί βοηθοί της δεν γνώριζαν γι’ αυτήν.

Το Παλάτι μοιράστηκε τον περασμένο μήνα ότι η πριγκίπισσα, 42 ετών, είναι “καλά”, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

“Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις”, δήλωσε τότε αποκλειστικά στο Page Six ο εκπρόσωπός της. “Αυτή η οδηγία παραμένει“.

Η Middleton δεν αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Καθολικό Πάσχα, το οποίο πέφτει στις 31 Μαρτίου φέτος. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαδώσει πρόσφατα αμέτρητες θεωρίες για την πριγκίπισσα, υποθέτοντας αβάσιμα ότι υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική επέμβαση ή ότι βρισκόταν σε κώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Ο William προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία την περασμένη εβδομάδα, όταν ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στην επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα νονό του, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, λόγω αδιευκρίνιστων “προσωπικών λόγων”. Ωστόσο, η Middleton καθησύχασε τoυς ακολούθους της τη Δευτέρα, όταν φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που παρακολούθησε μια χριστουγεννιάτικη εκκλησιαστική λειτουργία τον Δεκέμβριο με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα