Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Ολιγοήμερο διάλειμμα από τα καθήκοντά τους -Φήμες για νέα μετακόμιση

Διάλειμμα από τα καθήκοντά τους κάνουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, έστω και για μερικές ημέρες. Το πριγκιπικό ζευγάρι δεν θα αναλάβει καμία υποχρέωση εκ μέρους των Ανακτόρων αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα τρία του παιδιά, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis είναι σε διακοπές από το σχολείο.

Οι διακοπές του τριμήνου ξεκίνησαν την Παρασκευή

και τα τρία παιδιά θα επιστρέψουν στο ιδιωτικό τους σχολείο στο Lambrook την ημέρα του Halloween.

WINDSOR, ENGLAND – APRIL 17: Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte attend the Easter Matins Service at St George’s Chapel at Windsor Castle on April 17, 2022 in Windsor, England. (Photo by Andrew Matthews-WPA Pool/Getty Images)

Υπενθυμίζεται πως ο William και η Kate μετακόμισαν πρόσφατα με την οικογένειά τους στο Ουίνδσορ, όπου μένουν στο Adelaide Cottage, ενώ άλλαξαν σχολείο και τα τρία τους παιδιά. Πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι η οικογένεια του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα μετακομίσει στο Κάστρο του Ουίνδσορ, το σπίτι που η βασίλισσα έκανε τη μόνιμη κατοικία της πριν από τον θάνατό της και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ζευγάρι μετακόμισε αφού τα τρία παιδιά άλλαξαν σχολείο, ενώ ήθελε να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ πριν από τον θάνατό της και την οικογένεια Middleton. Τώρα, σύμφωνα με το People, πηγές σημειώνουν ότι θα μετακομίσει στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

theroyalfamily/instagram

Προς το παρόν, το Adelaide Cottage είναι ιδανικό για τα παιδιά, ωστόσο, με μια πηγή λέει: “Τους αρέσει που τα παιδιά μπορούν να βγουν με τα ποδήλατά τους και να κάνουν ποδήλατο γύρω από το κτήμα, και είναι όλοι πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συναντήσουν τους πάντες. Είναι μια πραγματική μικρή κοινότητα“.

Άλλη πηγή σχολιάζει ότι ο William και η Kate έχουν μία “μοντέρνα βασιλική οικογένεια που κάνει φυσιολογικά πράγματα”.

Η διαφωνία με τον βασιλιά Κάρολο

Ο βασιλιάς Kάρολος φέρεται να μην έχει σκοπό να συνεχίσει με το σχέδιό του για “λιτή μοναρχία”, όπου κύριο ρόλο θα έχουν μόνο τα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας και αυτά που έχουν άμεση σχέση με τον θρόνο.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν πηγές, ο νέος μονάρχης θα συνεχίσει με το υπάρχον σύστημα των 11 εργαζόμενων μελών της οικογένειάς του με υποχρεώσεις να αναλαμβάνουν ο ίδιος, η σύζυγός του, Camilla, ο πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και η Kate Middleton, η πριγκίπισσα Anne, ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσεξ, πρίγκιπας Edward και πριγκίπισσα Sophie, ο Δούκας και η Δούκισσα του Gloucester, πρίγκιπας Richard και Birgitte, η πριγκίπισσα Alexandra και ο Δούκας του Κεντ, πρίγκιπας Edward.

O βασιλιάς Κάρολος III και η Camilla χαιρετούν καθώς φεύγουν από το Αβαείο του Dunfermline, μετά από την επίσκεψή τους για τον εορτασμό της 950ης επετείου της πόλης της Σκωτίας. Photo by Andrew Milligan – Pool/Getty Images

Πηγές είπαν στην Daily Express ότι η Kate και ο William μάλλον θα χρειαστεί να αντεπεξέλθουν σε περισσότερα καθήκοντα εκ μέρους του Στέμματος και να αναλάβουν νέες δουλειές. Ωστόσο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμά να ασχοληθεί και να φροντίζει τα δικά της παιδιά, παρά να επικεντρωθεί στην επέκταση του οικογενειακού χαρτοφυλακίου.

Η αποχώρηση του Harry και της Megan και ο αποκλεισμός του πρίγκιπα Andrew μετά το σκάνδαλο επιβάρυνε περισσότερο την ικανότητα της ομάδας να εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της. Αλλά το αρχικό μοντέλο του βασιλιά, που φέρεται να περιελάμβανε έναν στενό πυρήνα με μόλις επτά άτομα, περιλαμβανομένου και του εαυτού του, τέθηκε σε αμφιβολία έπειτα από σειρά εξωτερικών γεγονότων.

Credit: Cambridge Royal Family/Instagram

Το αρχικό αυτό σχέδιο, που είχε τεθεί σε εφαρμογή πριν από τον θάνατο της βασίλισσας, περιελάμβανε την ίδια την Ελισάβετ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, τον νυν βασιλιά Κάρολο και την Camilla, τον πρίγκιπα William και την Kate και τον πρίγκιπα Harry.

Ο Φίλιππος, ωστόσο, πέθανε σε ηλικία 99 ετών, το 2021, ενώ το μέλλον του Harry στο λιτό σχήμα μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από την πρώτη γραμμή των βασιλικών καθηκόντων και να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του, Meghan Markle.

Credit: The Royal Family/Instagram

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Andrew, που αναμενόταν να έχει μία θέση στο σχήμα αυτό ως γιος της βασίλισσας και αδελφός του Κάρολου, έμεινε εκτός μετά τη μήνυση για σεξουαλική επίθεση στις ΗΠΑ από τη Virginia Giuffre.

Φυσικά, ο William, που έχει άμεση σχέση με τον θρόνο, μαζί με την Kate επιφορτίζονται με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να φέρεται να διαφωνεί με το αρχικά προτεινόμενο σχήμα καθώς δεν θα έχει αρκετό χρόνο να αφοσιωθεί στα μικρά παιδιά της.

Πάντως, αυτήν την εβδομάδα το ζευγάρι δεν θα αναλάβει καμία υποχρέωση όπως ειπώθηκε και θα έχει την ευκαιρία να περάσει οικογενειακές στιγμές και να θυμηθεί την καθημερινότητά του, έτσι ακριβώς όπως ήταν πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα