Πρίγκιπας Harry: Ποζάρει με τα παράσημά του στο πίσω μέρος της αυλής του για καλό σκοπό

18:58 26/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry φόρεσε τα παράσημά του και το καλό του κοστούμι, στάθηκε στο πίσω μέρος της αυλής του στην έπαυλή του στο Μοντεσίτο και απένειμε το βραβείο “Στρατιώτης της Χρονιάς” σε Αμερικανό νοσηλευτή μάχης. πολεμικό γιατρό.

Σε μια “ειδική παρουσίαση” του βραβείου, ο δούκας του Σάσεξ απέτισε φόρο τιμής στη “φίλη” του λοχία Elizabeth Marks – την οποία χαρακτήρισε “φάρο έμπνευσης” σε μια εκστατική ομιλία που απηύθυνε κατευθείαν από το σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Η 33χρονη, τέσσερις φορές χρυσή νικήτρια των Invictus

Games και πέντε φορές Παραολυμπιονίκης, υπέστη αμφίπλευρους τραυματισμούς στο ισχίο κατά τη διάρκεια της αποστολής της στο Ιράκ το 2010, αφού κατατάχθηκε σε ηλικία μόλις 17 ετών.

 “Συνάντησα για πρώτη φορά την αρχιλοχία Elizabeth Marks στους Αγώνες Invictus στο Ορλάντο το 2016, όπου της παρέδωσα όχι ένα, αλλά τέσσερα χρυσά μετάλλια που είχε κερδίσει στην κολύμβηση” είπε αρχικά ο Harry.

Για μένα, ενσαρκώνει το θάρρος, την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα που αντιπροσωπεύει όλη η κοινότητα. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις κολυμβητικές της ικανότητες. Η Ellie ξεπέρασε με θάρρος κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο της. Μετέτρεψε τον πόνο της σε σκοπό και ηγήθηκε μέσω της συμπόνιας και της θέλησης, δείχνοντας στους άλλους ότι το αδύνατο είναι όντως εφικτό.

Παρά τους τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της ως βοηθός ιατρού στο Ιράκ – μαζί με πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις και αναποδιές που θα αποθάρρυναν πολλούς – επέμεινε ακούραστα, και έγινε η πρώτη γυναίκα στο πρόγραμμα αθλητών παγκόσμιας κλάσης του στρατού, καθώς και η πρώτη κολυμβήτρια που είχε δει ποτέ το πρόγραμμα.

The way the US veteran community has embraced Prince Harry is really great to see. pic.twitter.com/KIMlBM2sde

— Hannah (@queen_meghan14) April 26, 2024

Έχει επίσης προχωρήσει την ανάρρωσή της ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες και τα επιτεύγματά της για να εμπνεύσει και να βοηθήσει άλλους στο ψυχικό και σωματικό τους ταξίδι στον αθλητισμό” είπε μεταξύ άλλων ο Harry, ο οποίος στο βίντεο έχει καρφωμένα στο στήθος τα 4 μετάλλιά του.

Απέκτησε το Μετάλλιο Επιχειρησιακής Υπηρεσίας για το Αφγανιστάν, το 2008 για την υπηρεσία του στην επαρχία Χελμάντ.

Επίσης, έδειξε το μετάλλιο του για το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, το οποίο απονεμήθηκε το 2002 σε όλους όσοι ήταν σε ενεργό υπηρεσία για πέντε χρόνια, αλλά και το μετάλλιο του για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, το οποίο δόθηκε σε μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, των ενόπλων δυνάμεων, των φυλακών και του βασιλικού οίκου το 2012.

Τέλος, φόρεσε το μετάλλιο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, παρά το γεγονός ότι έχει παραιτηθεί από τους τιμητικούς στρατιωτικούς τίτλους του το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα