Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Nέες φήμες για κρίση στον γάμο τους – Τα σημάδια που “πρόδωσαν” την ένταση

22:12 26/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μία δύσκολη φάση φαίνεται πως περνά ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ενώ το ζευγάρι συμπλήρωσε μέσα στον Μάιο πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Ωστόσο, αντί το ζευγάρι να γιορτάσει την επέτειό του, φαίνεται πως προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση στη σχέση του.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην πέμπτη επέτειο γάμου τους, το ζευγάρι ενδέχεται να οδεύει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, ο πρίγκιπας Harry έχει ξεχωριστό δωμάτιο για να απομακρυνθεί από τη Meghan Markle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry y Meghan (@sussex_harry_meghan)

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από βρετανικά Μέσα, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι δεν είναι όλα καλά στο γάμο των Σάσεξ. Επικαλούνται, μάλιστα, συγκεκριμένα σημάδια που αποκαλύπτουν την “ψυχρή” σχέση του Harry και της Meghan. Το ζευγάρι δεν έδωσε στη δημοσιότητα οικογενειακή φωτογραφία τα Χριστούγεννα και ο Harry έκανε μόνος του την περιοδεία για το βιβλίο του “Spare” με τη Meghan να είναι άφαντη. Επίσης, ο πρίγκιπας παρέστη μόνος του στη στέψη του βασιλιά Κάρολου, ενώ η Meghan έκανε μόνη της την επανεκκίνηση του brand WME. Επίσης, το ζευγάρι δεν έκανε κάποιο δημόσιο σχόλιο τιμώντας την πέμπτη επέτειο γάμου, κάτι που γέμισε υποψίες τους σχολιαστές και τους… κουτσομπόληδες, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς για σύννεφα στον παράδεισο των Σάσεξ.

Ο Tom Bower, ειδικός δημοσιογράφος για τον βρετανικό βασιλικό οίκο, τόνισε ότι “η Meghan θα έχει βαρεθεί τον Harry” και ότι έχουν αρχίσει να ζουν χωριστά.

Αν και κορυφαία καθημερινή βρετανική εφημερίδα εγκωμίασε το ζευγάρι που απέδειξε ότι όσοι αμφισβήτησαν τον τον γάμο του, έκαναν λάθος, πρόσθεσε ότι “οι Sussexes είναι ταραγμένοι, έχουν ένταση και δεν έχουν ρομαντισμό – όπως κάθε ζευγάρι με μικρά παιδιά.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

“Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, οι οιωνοί είναι κακοί, καθώς ο Harry και η Meghan φαίνεται να κατευθύνονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις.“

Η εφημερίδα έγραψε: “Είναι τέτοια η ανεξαρτησία του ενός από τον άλλον που ο ιδιοκτήτης μιας κορυφαίας αλυσίδας ξενοδοχείων στο Μοντεσίτο δήλωσε πρόσφατα ότι έχουν ένα δωμάτιο διαθέσιμο για τον Harry, όπου περιστασιακά μένει μόνος του.”

Τι λένε οι ειδικοί

“Όταν ρίχνουμε μια ματιά στις αλλαγές στη ζωή του Harry και της Meghan από την αρχή της σχέσης τους, η Meghan έχει γίνει μια παγκόσμια φιγούρα και ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο. Ενώ αυτό μπορεί να έχει προκαλέσει προβλήματα σε άλλα ζευγάρια, ο Harry και η Meghan φαίνεται να είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ορισμένες προκλήσεις και να δείξουν γνήσια συναισθήματα αποδεικνύει ότι είναι ξεκάθαρα γραφτό να είναι μαζί. Πιστεύω ότι θα αντέξουν στον χρόνο”, δήλωσε ο Darren Stanton.

“Όσον αφορά στην εξέλιξή τους όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι πέρασε πολλά για να φτάσει εκεί που βρίσκεται σήμερα. Η σχέση τους ξεκίνησε φαινομενικά ομαλά και δεν υπήρχαν προκλήσεις. Η Meghan έμοιαζε πολύ με την πριγκίπισσα Diana, καθώς ήταν νέα στο προσκήνιο και έπρεπε να γνωρίσει τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις που υπήρξαν από τότε, το ζευγάρι έγινε όλο και πιο δυνατό με την πάροδο των χρόνων. Όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση, θα έλεγα ότι η Meghan είναι πολύ πιο ισχυρή προσωπικότητα”, πρόσθεσε ο Darren Stanton.

“Αλλά, δεδομένου αυτού, είναι εκείνη που είχε την κανονική ανατροφή. Προφανώς έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός, αντιμετωπίζοντας πολλές απορρίψεις και δυσκολίες, ειδικά στην επαγγελματική της ζωή“, εξήγησε ο ειδικός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry y Meghan (@sussex_harry_meghan)

Ο Harry και η Meghan ζουν χωριστές ζωές

Άλλοι λένε, ωστόσο, ότι ο χωρισμός του ζευγαριού είναι αναπόφευκτος. Ο Harry είναι μαγεμένος από τη Meghan Markle με αυτή να είναι ο κυρίαρχος της ζωής της και να ελέγχει ακόμη και τις δικές του αποφάσεις, στις οποίες αυτή είναι ο εγκέφαλος. Η Celia Walden δήλωσε στο GB News ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες. Πρόσθεσε ότι τα δημόσια καθήκοντα του ζευγαριού έχουν ως αποτέλεσμα να ζουν ελαφρώς διαφορετικές ζωές.

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το μοίρασμα και τη φροντίδα, αλλά η Meghan εξουσιάζει εντελώς τον Harry και κατά κάποιο τρόπο τον δηλητηριάζει εναντίον της οικογένειάς του. Η Meghan Markle ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματα του Harry, “Spare”, ενώ ήταν εκείνη που τον ενθάρρυνε να γράψει το βιβλίο, σημειώνουν πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του marca.com, ειδικοί είχαν αναφέρει ότι η Meghan θα έχει “κουραστεί” από τον σύζυγό της και θα μπορούσε να αναζητήσει ένα “σχέδιο εξόδου” στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Οι φήμες, σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα Ανακτόρων, Tom Bower, προέρχονται από το Λονδίνο. “Υπάρχουν πολλοί τώρα στο Λονδίνο που λένε ότι η Meghan έχει κουραστεί από τον Harry.” Υπάρχουν εικασίες ότι η δούκισσα του Σάσεξ, θα πει ανά πάσα στιγμή “φτάνει πια” και θα διαπραγματευτεί με τον βασιλιά Κάρολο κάποια συμφωνία για να διαλύσει τον γάμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Ο Harry έχει ξεχωριστό δωμάτιο για να ξεφεύγει από τη Meghan

Ένα νέο δημοσίευμα ήρθε στην επιφάνεια, στο μεταξύ, το οποίο θα μπορούσε να σοκάρει τόσο τους θαυμαστές του ζεύγους όσο και τους επικριτές του. Το δημοσίευμα έχει ως εξής: “Ο πρίγκιπας Harry έχει ένα “μέρος διαφυγής”, ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί για να ξεφεύγει από τη σύζυγό του Meghan Markle και τα παιδιά του, κατά καιρούς”. Όμως ο εκπρόσωπος του Harry απέρριψε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι όλες αυτές οι αναφορές δεν είναι αληθινές. Το ρεπορτάζ σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, αναφέρει: “Περιστασιακά μένει εκεί χωρίς” τη Meghan Markle. Το εν λόγω ξενοδοχείο φέρεται να είναι το San Vicente Bungalows, “ένα κλαμπ που κάνει πολύ καλή δουλειά στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής των μελών του”.

Η Samantha Markle είναι σίγουρη πως το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, με την οποία οι σχέσεις είναι τεταμένες, εξαπέλυσε άλλη μια σφοδρή επίθεση στη δούκισσα του Σάσεξ, υποστηρίζοντας ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry θα καταλήξει σε διαζύγιο, εκτός αν κάνουν “εκτεταμένες συνεδρίες με σύμβουλο γάμου.” Η Samantha Markle σημείωσε ότι ο δούκας μπορεί ήδη να “αμφιβάλλει” για τον γάμο και προέβλεψε ότι θα μπορούσε να “γίνει άσχημο” μέχρι να “αρχίσει να διαφωνεί ή να αποτραβιέται από τη Meghan.” Η 56χρονη Αμερικανίδα κάλεσε επίσης τους Σάσεξ να ξεκινήσουν μια “περιοδεία συγγνώμης”, αφού το ζευγάρι έκανε καταγγελίες για ρατσισμό στη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβα στην Oprah Winfrey.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Βέβαια, οι αναλυτές ή οι σχολιαστές και τα δημοσιεύματα, μάλλον ξεχνούν τα βλέμματα αγάπης που ανταλλάσσει το ζευγάρι σε κάθε δημόσια εμφάνιση, με την πιο πρόσφατη να είναι στα βραβεία όπου η Meghan τιμήθηκε . Αργότερα την ίδια βραδιά το ζευγάρι καταγγέλλει ότι ακολούθησε άγρια καταδίωξη από παπαράτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα