Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κόκκινου για τα δικά σας μαλλιά;

20:20 19/2/2024 - Πηγή: InStyle
Μερικές από τις ωραιότερες αποχρώσεις του κόκκινου για να ανακαλύψετε εκείνη που σας ταιριάζει απόλυτα.

Αν παρακολουθείτε τις τάσεις στα μαλλιά, τότε γνωρίζετε ότι το κόκκινο είναι πολύ στη μόδα. Μάλιστα μία σειρά από διάσημες influencers όπως η Kendall Jenner και η Emily Ratajkowski έχουν δοκιμάσει διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, από το strawberry blonde μέχρι τα λαμπερά χάλκινα κ.ο.κ. Ωστόσο η επιλογή της τέλειας κόκκινης απόχρωσης μέσα από αυτήν την τεράστια γκάμα μπορεί να αποδειχτεί σπαζοκεφαλιά. Γι’ αυτό παρακάτω σας έχουμε μερικές από τις ωραιότερες προτάσεις του κόκκινου που σίγουρα

θα σας ταιριάζουν.

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κόκκινου για τα μαλλιά σαςStrawberry BlondeΣτο χρώμα της ανοιχτής κανέλαςΑληθινό τζίντζερCherry ColaΤολμηρό χάλκινοΣκούρο καστανοκόκκινοΣτο χρώμα του κρασιούStrawberry Blonde

Αν ψάχνετε μία ανοιχτή απόχρωση με διακριτικές δόσεις κόκκινου, το Strawberry Blonde είναι ιδανική επιλογή. Χαρίζει λάμψη και ζεσταίνει τον ψυχρό τόνο της ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας. Λάτρεις του Strawberry Blonde έχουν υπάρξει η Nicole Kidman και η Jessica Chastein.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abigail Cowen (@abbeycowen)

Στο χρώμα της ανοιχτής κανέλας

Ζωηρό και μοντέρνο, αυτό το χρώμα είναι τέλειο για εσάς που θέλετε ένα edgy, σοφιστικέ στιλ που ταυτόχρονα παραμένει κομψό και εκλεπτυσμένο. Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Petra Flannery (@petraflannery)

Αληθινό τζίντζερ

Αναδίδει ζωντάνια και τόλμη, δίνοντάς σας ξεχωριστό χαρακτήρα. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ή και με φακίδες, το τζίντζερ χρώμα θα μοιάζει σαν να είναι το φυσικό σας.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Sadie Sink (@sadiesink_)

Cherry Cola

Ιδανικό για τις θερμές επιδερμίδες, το Cherry Cola χρώμα μαλλιών είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο που η Dua Lipa έχει ‘κολλήσει’ σε αυτήν την απόχρωση εδώ και μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Thee Stallion (@theestallion)

Τολμηρό χάλκινο

Προσθέτει ζεστασιά και λάμψη στην όψη σας. Αν θέλετε να κάνετε μία έντονη αλλαγή διατηρώντας παράλληλα την κομψότητά σας, επιλέξτε αυτό. Η Zendaya το αγαπάει, όπως άλλωστε κι εμείς.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Zendaya (@zendaya)

Σκούρο καστανοκόκκινο

Αν έχετε σκουρόχρωμα μαλλιά, αυτό το χρώμα είναι η τέλεια μετάβαση στο κόκκινο χωρίς να τραυματίσετε την τρίχα. Ταιριάζει σε πολλούς τόνους επιδερμίδας, από τους ανοιχτόχρωμους και τους σταρένιους μέχρι τους πιο σκούρους.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Shay Mitchell (@shaymitchell)

Στο χρώμα του κρασιού

Κάποιες αποχρώσεις του κόκκινου ταιριάζουν συμπληρωματικά με κάθε τόνο επιδερμίδας, από ανοιχτό μέχρι σκούρο. Μία από αυτές είναι εκείνη που μοιάζει με του κρασιού. Δείτε το απίθανο look της Sophie Turner και εμπνευστείτε.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Keywords
Τυχαία Θέματα