Πέθανε ο ηθοποιός Άγγελος Γούναρης

Ακόμα μία θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, πριν εννέα μέρες έφυγε από τη ζωή, ο ηθοποιός Άγγελος Γούναρης.

Ο Άγγελος Γούναρης ήταν Καθηγητής Δραματικής Τέχνης στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου και απόφοιτος της Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Ο Άγγελος Γούναρης

ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο σχολείο που δίδασκε υποκριτική και οι συνάδελφοι του, διοργανώνουν ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη του.

Συγκεκριμένα, η ημερίδα της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά έχει τίτλο “Η Τέχνη και η Επιστήμη στην Εκπαίδευση-Η περίπτωση των Καλλιτεχνικών Σχολείων και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 9, Κερατσίνι) από τις 09:00-14:00 μ.μ.

Όπως αναφέρουν οι Καθηγητές, «η ημερίδα θα ανοίξει με ένα τραγούδι που είχε ερμηνεύσει για τελευταία φορά ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος Άγγελος Γούναρης. Δεν θα ξανακουστεί ποτέ πια το παιδικό του γέλιο και η στεντόρεια φωνή του στους διαδρόμους του σχολείου».

Angelo Badalamenti: Πέθανε ο κορυφαίος συνθέτης

Keywords
Τυχαία Θέματα