Πανικός στο Βuckingham: Οι νέες αποκαλύψεις που «καίνε» τη βασιλική οικογένεια

17:02 2/12/2023 - Πηγή: InStyle

Το βιβλίο ‘Endgame‘ – από τον επικεφαλής υποστηρικτή των δημοσιογράφων των Sussex, Omid Scobie κυκλοφόρησε και προκάλεσε ‘πανικό’ στο παλάτι του Βuckingham. Οι νέες αποκαλύψεις που υπάρχουν στο βιβλίο ‘καίνε’ τη βασιλική οικογένεια.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφους του βιβλίου, τόνισε σε συνέντευξη πριν από τη δημοσίευση του βιβλίου, ότι δεν έχει πάρει συνέντευξη από τον Harry και τη Μeghan για το βιβλίο, ούτε είναι φίλος της Meghan. Αλλά είπε στους Times: «Έχω κοινούς φίλους

με τη Meghan και αυτό σίγουρα βοηθάει στη λήψη πληροφοριών και στην αποκάλυψη λεπτομερειών».

Οι σχέσεις του William και του Harry

Ο William πιστεύει ότι ο Harry έχει υποστεί «πλύση εγκεφάλου» από έναν «στρατό θεραπευτών». Ο William αγνόησε επίσης τα μηνύματα του Ηarry την ημέρα που πέθανε η αείμνηστη βασίλισσα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ηarry έπρεπε να ναυλώσει ένα αεροπλάνο μόνος τους, για να φτάσει στο Μπαλμόραλ. Ο Scobie αναφέρει ότι ο Harry είπε σε έναν φίλο του: «Είμαι έτοιμος να προχωρήσω και να τα αφήσω όλα πίσω μου. Είτε λάβουμε μια συγγνώμη είτε όχι, ποιος νοιάζεται πραγματικά σε αυτό το σημείο;”

Οι σχέσεις της Camilla με τη Meghan Markle

Η Camilla μάλλον δεν έχει αδυναμία στη Meghan Markle. Σύμφωνα με το βιβλίο, πήρε προσωπικά τηλέφωνο και ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Piers Morghan για την υπεράσπιση «τoυ brand royals» αφού αποκάλεσε τη Μeghan «πριγκίπισσα Πινόκιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Οι επιστολές της Meghan και του Harry στον βασιλιά Κάρολο

Ο Ηarry ενοχλήθηκε όταν, μετά από ισχυρισμούς για εκφοβισμό του προσωπικού εναντίον της Μeghan, η βασιλική οικογένεια απλά παρακολουθούσε το «βρώμικο παιχνίδι των media», χωρίς να κάνει κάτι. Ο Harry φέρεται να ήρθε αντιμέτωπος με τον πατέρα και τον αδελφό του μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. Ο Scobie γράφει ότι ο Κάρολος είπε στον Harry: «Πρέπει να καταλάβεις, αγαπητό μου αγόρι, ο θεσμός δεν μπορεί απλώς να πει στα μέσα ενημέρωσης τι να κάνουν». Eπίσης, ο Κάρολος και η Μeghan αντάλλαξαν επιστολές στον απόηχο της συνέντευξής της στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Οι υποτιθέμενες επιστολές λέγεται ότι αποκαλύπτουν την ταυτότητα δύο ατόμων που η δούκισσα ισχυρίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή ότι έκαναν ρατσιστικά σχόλια για τον Archie.

Keywords
Τυχαία Θέματα