Όταν η Britney Spears έχασε το Grammy από την Christina Aguilera

Η Britney Spears βίωσε μια απολύτως ντροπιαστική στιγμή όταν έχασε το Grammy από την Christina Aguilera, το 2000. Την αποκάλυψη έκανε η αδελφή της Britney, Jamie Lynn Spears, που συμμετέχει στο “I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!.

Η Jamie Lynn Spears ανέφερε το περιστατικό ενώ μιλούσε στον συμπαίκτη της Sam Thompson, μετά το σνομπάρισμα από τα βρετανικά βραβεία Podcast.

Η 32χρονη ηθοποιός είπε ότι η αδελφή της Britney Spears έμεινε “συντετριμμένη” μετά την ήττα της, το 2000.

Britney Spears en los Grammy, 2000. pic.twitter.com/XD4JVP3gHl

RETRO. (@ImagenRetro) October 14, 2020 Η ντροπιαστική ήττα της Britney

“Θέλεις να ακούσεις για κάτι πραγματικά ντροπιαστικό που συνέβη μια φορά;” ρώτησε. “Αφορά την αδελφή μου. Ήταν υποψήφια για το πρώτο της Grammy. Ήταν αυτή και η Christina [Aguilera]”.

“Η Britney ήταν ξεκάθαρα η μεγαλύτερη σταρ εκείνης της χρονιάς, δούλεψε σκληρά”, συνέχισε η Jamie Lynn. “Είχαν συνεργεία με κάμερες του MTV στο σπίτι και παρακολουθούσαν την οικογένειά μας, γιατί ήταν σαν να μην υπήρχε αμφιβολία, ότι θα κερδίσει. Και είναι εκεί και έχασε”.

Η Jamie Lynn, η οποία ήταν “7 ή 8 ετών” εκείνη την εποχή, ανακαλεί ότι είχε αναστατωθεί για τη μεγάλη της αδελφή. “Η Christina το κέρδισε και είναι φοβερά ταλαντούχα. Αλλά εκείνη τη χρονιά, εννοώ, έλα τώρα, ας είμαστε ειλικρινείς, ‘It’s Britney, bitch’ όπως πάντα“.

“Πραγματικά έλεγε: Δεν θέλω να πάω ποτέ στα Grammy. Ήταν συντετριμμένη γι’ αυτό. Γιατί είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή να κερδίσει αυτό το βραβείο“.

Οι αδελφές είχαν μια ταραχώδη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, πλέον οι σχέσεις τους είναι σε καλό σημείο, παρά την κυκλοφορία του βιβλίου της Britney τον περασμένο μήνα. “Νομίζω ότι κάθε οικογένεια έχει τους τσακωμούς και τα προβλήματά της”, όπως δήλωσε η Jamie Lynn. “Αλλά της μίλησα πριν έρθω εδώ και αγαπιόμαστε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα