Ώρα να φορέσουμε κολάν! Κι όμως υπάρχουν cool τρόποι για να τα φορέσουμε σήμερα

11:21 11/5/2023 - Πηγή: InStyle

Επικράτησαν στα 80s στην πιο κιτς εκδοχή τους, έκαναν μια guest εμφάνιση στα 00s και σήμερα επιστρέφουν ξανά. Ο λόγος για τα κολάν, τα οποία είτε θα τα αγαπήσεις, είτε θα αγαπάς να τα μισείς. Όπως και να έχει όμως, τα γνωστά σε όλες μας leggings συνεχίζουν να μας συνοδεύουν και κατά τη διάρκεια των πιο θερμών ημερών κι εμείς σας βρήκαμε τον τρόπο να τα συνδυάσετε κομψά.

Με ψηλοτάκουνα και 80s διάθεση

Ας διατηρήσουμε τη 80s διάθεση λοιπόν με ένα κολάν

που τελειώνει σε λάστιχο και ταιριάζει τέλεια με ένα ζευγάρι μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες. Είτε σε total black το προτιμήσετε, είτε σε color blocking, το αποτέλεσμα θα δείξει εξαιρετικά κομψό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Με flat σανδάλια και ψαράδικη μορφή

Τα fisherman’s pants κάνουν τη δική τους επανάσταση και κυκλοφορούν σε διάφορες εναλλακτικές και μοτίβα. Μία από αυτές είναι και το ελαστικό κολάν, το οποίο μπορεί να φορεθεί και με flat σανδάλια βολεύοντας μας ιδιαίτερα στην καθημερινότητα. Vintage και σύγχρονο ταυτόχρονα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Biker Shorts: Oι τρόποι να φορέσετε το κοντό αθλητικό κολάν σα γνήσιο fashion girlΜε layering

Η τεχνική που δεν απογοητεύει ποτέ, αφού μπορεί να δημιουργήσει νέα σύνολα με κομμάτια που ήδη έχουμε χιλιοφορέσει. Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας κολάν κάτω από μια φούστα ή ένα φόρεμα και να το φορέσετε σαν καλσόν. Εξάλλου όπως είπαμε, ακόμα να αποφασίσουμε σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει- παντελόνι ή καλσόν;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fer Millán Delaroière (@fermillan)

Σε ολόσωμη φόρμα

Αυτή την εναλλακτική την είχατε σκεφτεί; Το «ξεπερασμένο» κολάν κυκλοφορεί σε μορφή catsuit και όχι μόνο σέξι θεωρείται αλλά και υπερβολικά… αξεπέραστο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη emma fridsell (@emmafridsell)

Με αθλητικό styling

Άλλωστε αυτή είναι και η λειτουργία ενός κολάν. Δημιουργήθηκε με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στον αθλητικό χώρο και προκειμένου να μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας. Επομένως και με ένα ζευγάρι αθλητικά sneakers σετάρεται μια χαρά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Τα κατάλληλα τοπ για να φορέσουμε τώρα με τα κολάν μας

Keywords
Τυχαία Θέματα