Οι τάσεις στα μαγιό που επιλέγουν κάθε χρόνο οι Γαλλίδες

21:46 20/5/2023 - Πηγή: InStyle

To στιλ των Γαλλίδων χαρακτηρίζεται από το περίφημο «je ne sais quoi», μια φράση που χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει την αβίαστη κομψότητά τους. Την ίδια αισθητική και ύφος ακολουθούν και τα μαγιό τους.

Τα French girls έχουν μοναδικό γούστο όσον αφορά τα μαγιό και τα resortwear. Τα γαλλικά μαγιό είναι ασύγκριτα. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες αυτές περνούν τα καλοκαίρια δίπλα στη Ριβιέρα και χρειάζονται μια λειτουργική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και συλλογή μαγιό για εκδρομές στην παραλία κάθε στιγμή.

Τα 4 κομμάτια στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες για ασυναγώνιστο στιλ τον Μάιο

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στα μαγιό των Γαλλίδων είναι ότι είναι διακριτικά ενώ παραμένουν κλασικά. Ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν. Η άνεση και η ευκολία στη χρήση είναι επίσης υψηλή προτεραιότητα, όπως και η επιλογή σχεδίων που αναδεικνύουν και κολακεύουν την σιλουέτα. Αν και τα ψηλά κοψίματα θυμίζουν τη δεκαετία του ’90 και το Baywatch, είναι αποδεδειγμένα διαχρονικά μαζί με τα all-in-one. Τα μαγιό σε έντονες αποχρώσεις και κλασικά μοτίβα – από gingham σε ρίγες και φλοράλ- είναι ανάμεσα στα αγαπημένα τους. Είναι πιθανό να βρείτε τολμηρά βασικά χρώματα (από το κόκκινο έως το μπλε του κοβαλτίου) και είναι στιλ που μπορείτε να φοράτε για πολλά χρόνια και να αισθάνεστε υπέροχα κάθε φορά.

Αυτά είναι τα στιλ μαγιό που προτιμούν οι Γαλλίδες.

Κλασικά μοτίβα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Mory (@tamaramory)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah (@annelauremais)

Έχετε μεγάλο στήθος; Αυτά είναι τα μαγιό που συστήνουμε να αναζητήσετε για φέτος το καλοκαίριΣε έντονο χρώμα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Mun (@andi_mun)

Κομψά ολόσωμα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Bikini Season: Αυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό που θα φορέσουμε στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα