Οι πιο απρόσμενες celebrity φιλίες

10:45 2/3/2022 - Πηγή: InStyle

Είναι λογικό που οι περισσότεροι celebrities κάνουν παρέα με εξίσου διάσημα πρόσωπα. Για παράδειγμα, η Jennifer Aniston, η Lisa Kudrow και η Courteney Cox είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, ‘Friends’. Όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν διατηρήσει επαφές μέχρι και σήμερα και έχουν μια πολύ όμορφη φιλική σχέση. Κάποιες φορές, όμως, μερικές φιλίες δεν βγάζουν

τόσο νόημα και είναι κάπως… απρόσμενες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 5 πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Jennifer Aniston και Selena Gomez

Παρά το γεγονός ότι έχουν μια σημαντική ηλικιακή διαφορά, η 29χρονη Selena Gomez και η 52χρονη Jennifer Aniston είναι πολύ καλές φίλες. Γνωρίστηκαν αρχικά μέσω της κοινής μάνατζερ τους, Aleen Keshishian. “Είναι μια γλύκα και νιώθω ότι θέλω να την προστατεύσω” είχε δηλώσει παλαιότερα η τηλεοπτική Rachel στο E! News. “Με στηρίζει πάρα πολύ και είναι πραγματικά υπέροχη” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez fans. (@gomezseledits)

Harry Styles και Lizzo

Το 2019 ο Harry Styles διασκεύασε το κομμάτι της Lizzo “Juice” και η 33χρονη ποπ σταρ χάρηκε πολύ με αυτό το γεγονός. Έναν μήνα αργότερα, τραγούδησαν μαζί σε συναυλία του Super Bowl στο Miami, ενθουσιάζοντας τα πλήθη. Λόγω της πανδημίας χάθηκαν για λίγο καιρό, όμως τον Μάρτιο του 2021 ξανασυναντήθηκαν από κοντά και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Βρέθηκαν με αφορμή τα Grammys, καθώς και οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στη θεαματική εκδήλωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANCHESTER NAIL STUDIO (@dollpartsmcr)

Kourtney Kardashian και Addison Rae

Τον τελευταίο χρόνο η Kourtney Kardashian έχει έρθει πιο κοντά με την 21χρονη διασημότητα του TikTok, Addison Rae. Αυτό οφείλεται στον κοινό φίλο τους και Youtuber, David Dobrik. ” Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά, επειδή ήθελε να κάνει έκπληξη στον γιο της, Mason. Είναι θαυμαστής μου και του άρεσαν τα βίντεο που κάνω, οπότε η Kourtney ζήτησε από τον David να το κανονίσει. Από τότε ‘κολλήσαμε’ και έχουμε δεθεί πολύ” είχε πει η Addison στην εκπομπή ‘The Tom Ward Show’.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Ed Sheeran και Courteney Cox

Φαινομενικά ο 30χρονος Βρετανός μουσικός Ed Sheeran και η 57χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Courteney Cox δεν έχουν πολλά κοινά. Ξαφνιαστήκαμε λοιπόν όταν μάθαμε ότι είναι καλοί φίλοι, εδώ και περίπου μια δεκαετία. Μάλιστα, ο Sheeran είχε αποκαλύψει, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στον James Corden, ότι γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Cox σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η ίδια στο σπίτι της. Η βραδιά είχε κυλήσει πολύ όμορφα και εκείνος κατέληξε να κοιμάται στον καναπέ της. “Μου είχε πει ότι όποτε χρειάζομαι ένα μέρος να μείνω στο Los Angeles, να μην διστάσω να την καλέσω” είχε αναφέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Kris Jenner και Jennifer Lawrence

Η Kris Jenner είναι όχι μόνο μια εξαιρετικά πολυάσχολη μάνατζερ και μητέρα, αλλά και μια πολύ καλή φίλη. Αφιερώνει χρόνο στις παρέες της και, μάλιστα, διοργανώνει συχνά girls’ nights. Σε μια από αυτές τις διασκεδαστικές συγκεντρώσεις, είχε προσκαλέσει παλαιότερα και την 31χρονη ηθοποιό, Jennifer Lawrence. Οι δυο τους έδεσαν κατευθείαν και διασκέδασαν πάρα πολύ εκείνη τη βραδιά. Από τότε κάνουν συχνά παρέα και μιλούν η μια για την άλλη με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Keywords
Τυχαία Θέματα