Οι έξι αποχρώσεις κραγιόν που δεν αποχωρίζεται η Zoë Kravitz

Τι συμβαίνει όταν το πιο μοντέρνο It-girl συναντά την πιο ανατρεπτική μάρκα υψηλής ραπτικής; Όταν ένα ισχυρό ίνδαλμα συναντά ένα εμβληματικό κραγιόν; Όταν το τολμηρό συναντά το cool στην πιο καυτή συνεργασία με μια μάρκα υψηλής ραπτικής, να τι συμβαίνει. Έξι νέες αποχρώσεις για το πιο εμβληματικό κραγιόν της YSL Beauté, με την υπογραφή της Zoë Kravitz.

«Συνεργάζομαι με την YSL Beauté εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα πραγματικά να συμμετέχω περισσότερο και να είμαι πιο δημιουργική. Αυτή η συλλογή

απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους και να εκφράζονται μέσα από αυτό. Το Rouge Pur Couture είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Η υφή του είναι υπέροχη. Δεν ξηραίνει τα χείλη, ούτε είναι πολύ γυαλιστερή. Ουσιαστικά είναι τέλειo», δήλωσε η ίδια.

Χάρη στην έντονη ταυτότητα της Zoë Kravitz, κάθε κραγιόν Rouge Pur Couture YSL X ZOË KRAVITZ έχει γίνει ακόμη πιο υπέροχο. Η συλλογή διατίθεται σε έξι αποχρώσεις: τρεις κόκκινες και τρεις nude, με τρία διαφορετικά τελειώματα: σατινέ και φωτεινό, φωτεινό και ματ και λαμπερό και σατινέ. Κάθε απόχρωση έχει πάρει το όνομά της από αγαπημένους ανθρώπους της Zoë, ενώ τα χρώματα είναι διαχρονικά και ευπροσάρμοστα.

1/6 ARLENE’S NUDE No 121 – σατινέ &φωτεινό τελείωμα, μια πανέμορφη nude απόχρωση στο χρώμα του ροδόξυλου που έχει πάρει το όνομά της από τη γιαγιά της Zoë. «Ήταν υπέροχη γυναίκα. Και ήταν πάντα ελάχιστα βαμμένη, ή τελείως άβαφη, οπότε νομίζω ότι της ταιριάζει αυτή η απόχρωση.» 2/6 MARIS’ NUDE No 123 – φωτεινό &ματ τελείωμα, μια ζεστή καφετί απόχρωση που έχει πάρει το όνομά της από τη νονά της Zoë. «Είναι μια από τις πιο καταπληκτικές γυναίκες που έχω γνωρίσει.» 3/6 HONEY’S NUDE No 125 – λαμπερό &σατινέ τελείωμα, μια όμορφη nude απόχρωση με ροζ τόνο. Έχει πάρει το όνομά της από το παρατσούκλι«Honey Brown» με το οποίο φωνάζει η Zoë τη νονά της, Cree Summer. 4/6 WOLF’S RED No 122 – μια έντονη κόκκινη απόχρωση με σατινέ λάμψη που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και έχει πάρει το όνομά της από τον αδελφό της Zoë. «Το κόκκινο είναι το αγαπημένο του χρώμα!» 5/6 SCOUT’S RED No 124 – ένα κόκκινο με πορτοκαλί τόνο και φωτεινό ματ τελείωμα, «Η Scout είναι το σκυλί μου. Δεν φοράει κραγιόν. Αλλά όλες θέλουμε να είμαστε το ίδιο υπέροχες με την Scout!» 6/6 LALE’S RED No 126 – ένα εντυπωσιακό, σκούρο κόκκινο με λαμπερό, σατινέ τελείωμα. «Lale φωνάζω τη μαμά μου.»

«Οι nude αποχρώσεις είναι ιδανικές για το πρωί, αλλά και όταν θέλεις να κάνεις πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια για το βράδυ, ώστε να κρατήσεις το όλο μακιγιάζ σχετικά απλό. Οι κόκκινες αποχρώσεις είναι πάντα σέξι. Αναδεικνύουν όλο το look. Είναι ιδανικές για βράδυ. Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις σχεδόν κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ και να βάλεις μόνο κόκκινο κραγιόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΔεν αφαιρείται το σταθερό, ματ κραγιόν σας; Με αυτό το trick θα φύγει στη στιγμή

Keywords
Τυχαία Θέματα