Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος είναι αφόρητος» – Ο λόγος που δεν μιλά για τον χαμό του γιου του

12:08 22/2/2024 - Πηγή: InStyle

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του 11χρονου γιου του το περασμένο καλοκαίρι στους Φούρνους, εξηγώντας τον λόγο που δεν μιλάει γι’ αυτό.

«Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται

κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο ηθοποιός απάντησε επίσης για την απουσία του από την τηλεόραση. «Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα