Ο πρίγκιπας Louis ξαναχτυπά – Οι γκριμάτσες του κλέβουν τις εντυπώσεις

10:13 15/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Louis κατάφερε άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με τις περίφημες γκριμάτσες του.

Ο 5χρονος πρίγκιπας παρακολουθούσε το Royal International Air Tattoo την Παρασκευή με τους γονείς του, Kate Middleton και πρίγκιπα William,

αλλά και τα αδέλφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte, όταν απαθανατίστηκε να κάνει τις περιβόητες γκριμάτσες του που προκαλούν πάντα γέλιο.

William and Kate got the school holidays off to a flying start by taking their children on a family day out to the world's largest military air show – but Prince Louis didn't seem impressed.

Watch more: https://t.co/8xyWy2d9Fw pic.twitter.com/dn36BtMjuT

Sky News (@SkyNews) July 14, 2023

Η πριγκιπική οικογένεια περιηγήθηκε στο C-17 Globemaster III που μετέφερε τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ πίσω στο Λονδίνο μετά τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο. Καθώς ακούστηκε ένα μεγάλο αεροσκάφος, σε βίντεο της ξενάγησής τους που κατέγραψε το Sky News, ο νεαρός πρίγκιπας φάνηκε να εκπλήσσεται και να φωνάζει καλύπτοντας τα αυτιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η αντίδρασή του θύμισε την εμφάνισή του στο Trooping the Colour πέρυσι, όταν βρέθηκε με την οικογένειά του στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Louis έκλεψε την παράσταση καθώς χαιρετούσε το πλήθος, έκανε αστείες γκριμάτσες και κάλυπτε τα αυτιά του.

What a gorgeous family!I love this surprise and I love How happy and Proud Prince William is to show his children what he used to do

Keywords
Τυχαία Θέματα